ssdden windows başlamıyor yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
gecenlerde laptopa bi ssd aldım 120 gb taktım pcye çalıstı cd romu sokup hdd taktım sonra hdde windows kuruluydu eski windows onun sistem dosyaları windowsu başlatmıyo olabilirmi diye baktım formatladım hddyi sonra pc bootlayın diyo ama icinde windows kurulu baslamıyo biostanda ayarını yaptım 2 diskinde durumu saglam ne yapmalıyım şimdiden teşekürler

Cehalet Mutluluktur
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
anladığım kadarıyla temiz kurulum yapmamışsın. Tavsiyem iki disk de takılı iken bir kurulum USB'si tak, ordan boot edip SSD'ye sıfırdan bir kurulum yap.

Sonrasında BIOS'tan ilk boot bölümü olarak SSD'ni seç.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Bilgisayar'ını Yeniden Başlat.

BIOS
Securutiy
Ve Floder (Disabled / Enabled): Burada Etkin
BIOS BAŞLAT
= R + *
F10 = Kaydet
Ve çıkış

BIOS
Securutiy
And Floder (Disabled/Enabled) : Enabled Here
BIOS START
=R + *
F10 = Save
And Exıt

Dediklerimi Yap Yeter. Bilgisayar çekirdekleri sıfırlanacak ve HDD'yi yenisi olarak tanıyacaktır. Ardından İse MasaÜstü Açılınca Return'ları Kapatmayı Unutma.

Make Your Sayings Enough. The computer cores will be reset and recognize the HDD as new. Then do not forget to close the Returns when the Desk is open.

Son düzenleme:
Üye
7 HİZMET YILI
formatı dene

bilgisayarcıya götür veya vatan bilgisayara götür vatan bilgisayar zararsız çözüyo

inşallah çözersin kötü bir durum

HayvanSever
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Daha dün aynısı oldu bios'a gir sıralamayı kontrol et.

Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
sıralamayı kontrol ettim ssd en basta gozukuyo ve ayrıca3 4 kerede windows kurdum sıfırdan tamamen formatladım zaten ikisinede

en azından gecici bi cozum buldum boot usbisini takıp bilgiseyarımı onar diyorum oradan cık ve windows 10 olarak devam et diyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...