Onaylı Üye
Hwid sistemi ile siteden veri çekerken SSL/TLS hatası alıyorum. Win 10 cihazlarda sıkıntı çıkmadı ama win 8 programda sıkıntı çıktı. Yardımcı olabilecek var mı
just formatting the computer huh.Hwid sistemi ile siteden veri çekerken SSL/TLS hatası alıyorum. Win 10 cihazlarda sıkıntı çıkmadı ama win 8 programda sıkıntı çıktı. Yardımcı olabilecek var mı
Merhaba,Hwid sistemi ile siteden veri çekerken SSL/TLS hatası alıyorum. Win 10 cihazlarda sıkıntı çıkmadı ama win 8 programda sıkıntı çıktı. Yardımcı olabilecek var mı
Ayrıca arkadaşında söylediği gibi bunuda öncelikle denemelisin. Çözüme ulaşamazsan benim sorduğum soruya bakabilirsin.SSL önbelleğinde girmeye çalıştığın siteye ait hatalı bir SSL varsa, önbelleği temizlesen bile SSL önbelleğinde hatalı SSL varsa bundan kaynaklı hatalar devam edebilir. Sistem olarak bir farklılık göstermez onunla alakalı bir durum değil. SSL önbelliğini temizlemeyi deneyebilirsin.
good night can you resolve this error here the limk
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Adamım, bu benim başıma geldiğinde, bilgisayarımı biçimlendirmek zorunda kaldım.
Hwid sistemi ile siteden veri çekerken SSL/TLS hatası alıyorum. Win 10 cihazlarda sıkıntı çıkmadı ama win 8 programda sıkıntı çıktı. Yardımcı olabilecek var mı