staj hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
arkadaşlar yarın stajım başlıyor 8 ile 6 hiç çalışmadıgımdan dolayı iş flanda bilmiyorum napcam yaa fabrikada çalışcam elektrik okuyorum ama fabrika bildigin tank flan yapıorlar askeriyeye tabi elektrik yeride var içinde ne yaptırırlar korku var içimde

Üye
7 HİZMET YILI
boş konu kardeş staj gidiceksen max 18 yaşındasın ne korkucan ak git çalış işte seni yicek halleri yok ya :D

Bir Gün Ölmek Dileğiyle
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
boş konu kardeş staj gidiceksen max 18 yaşındasın ne korkucan ak git çalış işte seni yicek halleri yok ya :D
İnsanlara anlayış göster. Yoksa yorum yapman gereksiz.

Sen stajersin kalfa eleman değil bildiğini söyle bilmediğine bilmiyorum de orada öğrenmek için bulunuyorsun. Öğreneyim yaparım de yada öğret yapayım de.

Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
17.5 yaş kanka 12.sınıfa geçtim son stajım geçen senede gittimde geçen sene tanıdıklardı bu sene korkuom fabrikada utangaçım iş bilmiom die yoksa nie korkuyum

Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Bende bilgisayar okudum. Bilgi işlemde staj yaptım korkulacak hiçbir şey yok yiyorlarsa çıkartsınlar seni. Sen onlara lazımsın bunu kesinlikle unutma. Genelde getir götür işleri yahut onların aşırı üşendiği işleri yapacaksın. Hata yaparsan diye korkma öğretmek zorundalar sana. Her neyse ben kış stajeriydim yani okul boyunca staj yaptım en güzel tarafı ne diye sorarsan her şeye "bana ne ak" diyebilmek. Çünkü oranın iş stresinden yahut başka sıkıntılarından, sorunlarından sen sorumlu değilsin yetkili personeller sorunlu bundan dolayı kafan çok rahat olsun.

Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
yani bnm tek korkum hiç bu yaşa kadar çalışmamam utangaçlıyım başka sıkıntım yok

Uzman Üye
8 HİZMET YILI
Utanıcak bişe yok kardeşim ekmek parası icin uğraşıyosun hakkında hayırlısı olur inş

bizler tanrının yetim çocuklarıyız
Ultra Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
vallaha dostum stajyeri çok eziyolar ya ben girdim 3-4 gün otelde çalıştım çıktım seneye daha rahat bi yer bakıcam

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
ben belediyede yaptım ilk gittim malmal dediklerini yapıyodum sonrada ortam fena oldu 2 3 kişiyle ortam kur gerisi efsane sarıyor

Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
sabah gidicez bklm :(

Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
edit: utangaçlımı yendim ezmeye kalkarlarsa stajyer oldugumdan karışamıolar karşılık veriyorum hep tersliyorumda iş yapamassamda kafama takmıyorum özgüvenim yerine geldi. son 1 hafta kaldı bitmesine

Ultra Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
edit: utangaçlımı yendim ezmeye kalkarlarsa stajyer oldugumdan karışamıolar karşılık veriyorum hep tersliyorumda iş yapamassamda kafama takmıyorum özgüvenim yerine geldi. son 1 hafta kaldı bitmesine
Hayırlısı olur inşallah Abi Basarılar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...