hocam asgari ücretin 3/1 alıyor staj yapanlar
Daha unide nasib olmadı ama zamanında lisede yapmıştık sağlıkta okuduğum zaman aylık 1.5 falandı o zaman
Karı kız tokatliyoduk güzeldireis biz kaynakçıyız bizim 12 ler baya fazla alıyorlar
Post automatically merged:
güzelmiydi ortam
reis benim kartım yok staj baslıcam gün 17 yasında olucam acaba nasıl maas alıcamDiş teknisyenliği stajı yapıyorum ücreti asgari ücretin yarısı kadar fakat işi öğrenmek açısıdan benim için çok önemli.
Genelde lise öğrencilerine maaş vermezler ama verirler ise aile izni ile banka maaş kartı çıkartılıyor onun üzerinden maaşını çekebilirsin.reis benim kartım yok staj baslıcam gün 17 yasında olucam acaba nasıl maas alıcam
o şans bende olaydı keşkeStajımı uluslararası yapmıştım, aylık 600 dolar alıyordum staj zamanında.
ben de ne yazık kı anadoluydum aynı taraftayız hocam :/özelde okudum hocam full ne yazıkki staj parası alamadım hiç :'(
elektrik aylık 4k alıyorum
elektrik aylık 4k alıyorum
maaş değil zaten staj parası olur hem okuyup çalıştığın için sigorta sağlık sigortası olarak yatarGenelde lise öğrencilerine maaş vermezler ama verirler ise aile izni ile banka maaş kartı çıkartılıyor onun üzerinden maaşını çekebilirsin.
normal çalışmaya gerek yok o zaman staj yapmaya devammotor mekanik 5k kazanıyorum aylık