- Yasaklandı
-
Unknown
Banlı Üye
Hocam çok iyi anlatmışsın fakat ailemin de pek yanaşır yanı yok bu duruma. Hocalar da biraz asabi dediğinizi yapsam umursamayacak tipler. Tek derdi şimdi yarıyolda bırakırsam seneye bir daha stajyer almazlar bizden.Öğretmenin başından savmak için "resmi sebep" diye birşey uydurmuş, uğraşmak istemediği için olduğunu düşünüyorum. Bir çalışan herhangi bir gerekçe vermeden çalıştığı yerden ayrılma hakkına sahiptir. Sadece ayrılmadan 30 gün önce haber vermeli ve son 15 günlük sürede yerine alınacak kişiyi eğitmelidir. Ki bu normal iş yerlerinde geçerli, staj için daha serbest kurallar vardır diye düşünüyorum. Hocana rest çekmeni öneririm. Ailenin yada senin yeni staj yeri ayarladık gerekli işlemlerin yapılmasını istiyorum tarzı bir konuşma yapması yeterli olacaktır, tabi bunu önce ailenle sonra hocanla sonra çalıştığın yer ile görüşmeyi unutma. Herhangi bir gerekçe isterse fiziksel olarak altından kalkamayacağım kadar çok çalışıyorum ve bu firmada çalışmak istemiyorum demen yeterli olacaktır. Başka "RESMİ" bir nedene ihtiyacın yok.
Öğretmenin başından savmak için "resmi sebep" diye birşey uydurmuş, uğraşmak istemediği için olduğunu düşünüyorum. Bir çalışan herhangi bir gerekçe vermeden çalıştığı yerden ayrılma hakkına sahiptir. Sadece ayrılmadan 30 gün önce haber vermeli ve son 15 günlük sürede yerine alınacak kişiyi eğitmelidir. Ki bu normal iş yerlerinde geçerli, staj için daha serbest kurallar vardır diye düşünüyorum. Hocana rest çekmeni öneririm. Ailenin yada senin yeni staj yeri ayarladık gerekli işlemlerin yapılmasını istiyorum tarzı bir konuşma yapması yeterli olacaktır, tabi bunu önce ailenle sonra hocanla sonra çalıştığın yer ile görüşmeyi unutma. Herhangi bir gerekçe isterse fiziksel olarak altından kalkamayacağım kadar çok çalışıyorum ve bu firmada çalışmak istemiyorum demen yeterli olacaktır. Başka "RESMİ" bir nedene ihtiyacın yok.
İyi güzel ama hala inanamadığım şaşırdığım merak ettiğim resmi bir sebep sunmanı istemeleri şaşırtıcı ilk defa böylesini görüyorum.İnşallah kolay kurtulursun Allah yardımcın olsun
Hocam sorma her sabah hayatı sorguluyorum kafayı yemek üzereyim bu gidişle psikolojim dayanmayacak yardım edinİyi güzel ama hala inanamadığım şaşırdığım merak ettiğim resmi bir sebep sunmanı istemeleri şaşırtıcı ilk defa böylesini görüyorum.İnşallah kolay kurtulursun Allah yardımcın olsun
Sakin kal sakin her aklına koyduğun herşeyi başarırsın sonucu bekliyorumHocam sorma her sabah hayatı sorguluyorum kafayı yemek üzereyim bu gidişle psikolojim dayanmayacak yardım edin
Kankam dediğim gibi ailen okula gitsin o hocayla bir konuşsun. Bu işin olur yolu bu değil. Kimse istemediği bir yerde zorla tutulamaz/çalıştırılamaz. Hocan peşinden koşmayacağını düşündüğü için yok yapamazsın vs diyor. Ama öyle birşey yok.Hocam sorma her sabah hayatı sorguluyorum kafayı yemek üzereyim bu gidişle psikolojim dayanmayacak yardım edin
ordaki patronunla bi görüş bakalım ne diyecek eyer hocanın dediği gibi resmi bir gerekçe olmayınca çıkamazsın derse mecbur kalacaksın o zzaman kral tabi bunu açık açık söylemez
Tabi hocam haklısın orası öyle ama inan zaten çoğu bildiğim şeyler ve hani fiziksel olarak gerçekten üstünden kalkamayacağım bir yük staj.//Hocam işinize karışmak gibi olmasın ama bir büyüğün olarak staj yapman 5 yıl okul okumandan daha fazla şey katıyor sana.
Eğer ikametgahını başka bir ilçeye veya şehire alabiliyorsan resmi bir sebeb olabilir bunun için. Veya yatılı bir kurs belgesi de iş görür diye tahmin ediyorum
Dostum gerçekten ne kadar sevindim bilemezsin, konuyu yakından takip ediyordum. Hocana özellikle sinir olduğumu belirtmek isterim, lisede benim staj hocama benziyor. Neyse hayırlı olsun, umarım gelecekteki iş tecrübelerin bu şekilde olmaz. Başarılar dilerim.Evet Update: Staj yerimden çıkarıldım. Birkaç problem yaşıyorduk zaten patronla. Bugün de uyanıp gitmeyince stajıma son verdi kendisi. Valla isabet oldu dostlar. Çok mutluyum teşekkürler hepinize.
Post automatically merged:
Tabi hocam haklısın orası öyle ama inan zaten çoğu bildiğim şeyler ve hani fiziksel olarak gerçekten üstünden kalkamayacağım bir yük staj.
Sizin mutluluğunuz beni daha çok mutlu ediyor. İnanın ben de o kadar mutluyum ki.. Umarım hocam umarım. Teşekkürler.Dostum gerçekten ne kadar sevindim bilemezsin, konuyu yakından takip ediyordum. Hocana özellikle sinir olduğumu belirtmek isterim, lisede benim staj hocama benziyor. Neyse hayırlı olsun, umarım gelecekteki iş tecrübelerin bu şekilde olmaz. Başarılar dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?