Uzman Üye
evet asgari ücret 5500 onla birlikte en az stajyer ücreti 1650 tl küsür civarı varstajyer maaşı için 2023 yaz için askeri ücret olacak diye konuşuluyordu bir aralar internet de baktım konu ile alakalı bir şey yok . sizce stajyer maaşı 2023 yaz için askeri maaşı bulur mu , bulursa ne kadar olur ?
yani tekrar 3/1 olarak verilecek , peki bu RTE'nin askeri ücret ile aynı olacağı konusu ?evet asgari ücret 5500 onla birlikte en az stajyer ücreti 1650 tl küsür civarı var
2.400 olur bencestajyer maaşı için 2023 yaz için askeri ücret olacak diye konuşuluyordu bir aralar internet de baktım konu ile alakalı bir şey yok . sizce stajyer maaşı 2023 yaz için askeri maaşı bulur mu , bulursa ne kadar olur ?
arkadasım metal mühendi,sliği okuyor suan stajdalar 2.800 alıyor fazla maas alıyor hepsistajyer maaşı için 2023 yaz için askeri ücret olacak diye konuşuluyordu bir aralar internet de baktım konu ile alakalı bir şey yok . sizce stajyer maaşı 2023 yaz için askeri maaşı bulur mu , bulursa ne kadar olur ?
asgarinin 1/4ünden yada !/3ünden fazlası olmazstajyer maaşı için 2023 yaz için askeri ücret olacak diye konuşuluyordu bir aralar internet de baktım konu ile alakalı bir şey yok . sizce stajyer maaşı 2023 yaz için askeri maaşı bulur mu , bulursa ne kadar olur ?
bulacağını zannetmiyorum. staj parası konusunda çok beklentileri yüksek tutmamak lazım.stajyer maaşı için 2023 yaz için askeri ücret olacak diye konuşuluyordu bir aralar internet de baktım konu ile alakalı bir şey yok . sizce stajyer maaşı 2023 yaz için askeri maaşı bulur mu , bulursa ne kadar olur ?
Kanka 1500 civarı gibi bişey olur.stajyer maaşı için 2023 yaz için askeri ücret olacak diye konuşuluyordu bir aralar internet de baktım konu ile alakalı bir şey yok . sizce stajyer maaşı 2023 yaz için askeri maaşı bulur mu , bulursa ne kadar olur ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?