Aarkadaşlar başka bu oyuna sahip oynayanlar var mı? Oyunda yapılar yüklenmiyor bozuk bozuk oluyor sinir oldum ya grafik hastası birisi olarak... M2 SSD Kurulu oyun.
Ekli dosyayı görüntüle 93951
5500XT 4 GBSistem özelliklerin ne?
bakacağım ty<3
Konuyu inceleyip dener misin acaba?
bir işe yaramadı açıkcası... Tekrardan C diskine kuruyorum windowsun kurulu olduğu normal SATA SSD'ye kuruyorum bakalım fark edecek mi... EA Play dosyaları taşıdığım halde görmüyor XD 128GB dünden beri indiriyorum daha %60 indi
Konuyu inceleyip dener misin acaba?
Tamamdır, bilgilendirin düzleip düzelmediğine dair.bir işe yaramadı açıkcası... Tekrardan C diskine kuruyorum windowsun kurulu olduğu normal SATA SSD'ye kuruyorum bakalım fark edecek mi... EA Play dosyaları taşıdığım halde görmüyor XD 128GB dünden beri indiriyorum daha %60 indi
Malesef sorun hala aynı...Tamamdır, bilgilendirin düzleip düzelmediğine dair.
Aarkadaşlar başka bu oyuna sahip oynayanlar var mı? Oyunda yapılar yüklenmiyor bozuk bozuk oluyor sinir oldum ya grafik hastası birisi olarak... M2 SSD Kurulu oyun.
Ekli dosyayı görüntüle 93951
oyunu oynadım bitirdim ve sildim1- Diskinizde Oyunun kurulu olduğu dosya konumuna erişiniz
2- oyunun exe'sini uygulama dosyasını içeren kurulum klasörünü açınız.
3- Oyunun exe dosyasına sağ tıklayın ve özellikler diyiniz.
4- Açılan pencerede uyumluluk sekmesine tıklayınız
5- Oyuna yükseltilmiş ayrıcalıklar vermek için bu oyunu yönetici olarak çalıştır'ı seçiniz uygula ve tamam diyiniz.oynayamadığınız oyunlar için bu işlemi uygulayınız.
6- Ekran kartınız nvidia ise masa üstüne sağ tıklayıp nvidia denetim masasını açınız
7- Yardım menüsüne tıklayınız açılan pencerede hata ayıklama modunu seçiniz.
8-oyunun dosyalarını onarmayı deneyiniz.
9- En son grafik sürücüsü güncellemesini geri alınız ve deneyiniz
10- GPU'nuzun sürücüsünü güncelleyiniz ama sürücü güncelleyici yazılım paketlerini kullanmayınız amd veya nvidia resmi web sitelerinden en son yayınlananı indiriniz.
11- Sisteminizde DirectX 12 kurulu ise bunu DirectX 11 versiyonu ile değiştiriniz
12- Güç ayarlarından yüksek performanslı güç planına geçerek deneyiniz