Star Wars Knights of The Old Republic II Türkçe yama var mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
🇹🇭🇮🇸 🇮🇸 🇹🇭🇪 🇼🇦🇾
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Evet arkadaşlar soru basit, başlıktada yazdığı gibi elinde Türkçe yama olan var mı ? veya Türkçe yama edinebileceğim bir site falan ? Animus Projesi denen siteye baktım onlar bir Türkçe yama yapıyorlarmış fakat bir yerde yapımını durdurmuşlar. Beta üyelik sistemleri varmış para ödeyerek beta'da oynayabiliyormuşuz onu deneyecektim fakat komple projeyi sonlandırıp, Yama yapımlarını falan durdurmuşlar ve ekibi dağıtmışlar. Konu hakkında yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa konuşsun, hiç bir bilgisi olmayan arkadaşlar ise sonsuza dek sussun :) Teşekkürler.

Look what you have done
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Bahsettiğin proje dışında şuan bulabileceğin bir yer yok.

Ultra Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
animusdan başkası yok

𐰘𐰃𐰏𐱅
Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
google'da türkçe yama indir yazan sitelere girdiğinde bile indirmek için tıkladığında seni animus'un sitesine atıyor yani animus dışında şu anda farklı bir site yok bununla uğraşan

🇹🇭🇮🇸 🇮🇸 🇹🇭🇪 🇼🇦🇾
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
O Animus projesindeki Türkçe yamayı yapan arkadaşlarda 2020'nin başında yapmaya başlamışlar, 2022 Mart'a kadar devam ettirip sonrasında Steam Grupları üzerinden komple ekibi dağıttıklarını söylemişler. Dağıtmadan önce projelerini tamamlayıp, herkese sunup öyle kapatacağız demişler ama hiç bir halt yok. Sitede ise beta üyelik alınabilir olarak görünüyor ama siteyede kayıt olunmuyor ve haliyle üyelik alınmıyor. Bir diğer elinde dosyaları barındıran kişi DonanımHaber forumundan bir arkadaş ama o da gereksiz bir şekilde yama dosyalarını paylaşmıyor nedenini de bilen yok. Yazılanlarada cevap vermiyormuş. Oyunun bir yerde Türkçe yaması var ama ortaya çıkartan yok, muallakta yani. O yüzden buraya konu açtım. Eğer elinize zamanında geçtiyse dosyaları bir yere yükler misiniz diye sormak için. Oyunu anlayabilecek İngilizcem var ama bazı anlamadığım yerler olursa hikayeden koparım diye başlayamıyorum böyle takıntılı biriyim. Yani bir olay varsa en ince ayrıntısına kadar anlamam gerekiyor. O yüzden bu inatlı arayışım. Ayrıca Türkçe oynamanın dil gelişimine faydasıda oluyor falan filan. Neyse fazlada uzatmayalım, konuyu görüpte önceden dosyaları elde etmiş bir arkadaş varsa ve bana ulaşırsa sevinirim. İyi forumlar.

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Araştırırsan var diye biliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...