O Animus projesindeki Türkçe yamayı yapan arkadaşlarda 2020'nin başında yapmaya başlamışlar, 2022 Mart'a kadar devam ettirip sonrasında Steam Grupları üzerinden komple ekibi dağıttıklarını söylemişler. Dağıtmadan önce projelerini tamamlayıp, herkese sunup öyle kapatacağız demişler ama hiç bir halt yok. Sitede ise beta üyelik alınabilir olarak görünüyor ama siteyede kayıt olunmuyor ve haliyle üyelik alınmıyor. Bir diğer elinde dosyaları barındıran kişi DonanımHaber forumundan bir arkadaş ama o da gereksiz bir şekilde yama dosyalarını paylaşmıyor nedenini de bilen yok. Yazılanlarada cevap vermiyormuş. Oyunun bir yerde Türkçe yaması var ama ortaya çıkartan yok, muallakta yani. O yüzden buraya konu açtım. Eğer elinize zamanında geçtiyse dosyaları bir yere yükler misiniz diye sormak için. Oyunu anlayabilecek İngilizcem var ama bazı anlamadığım yerler olursa hikayeden koparım diye başlayamıyorum böyle takıntılı biriyim. Yani bir olay varsa en ince ayrıntısına kadar anlamam gerekiyor. O yüzden bu inatlı arayışım. Ayrıca Türkçe oynamanın dil gelişimine faydasıda oluyor falan filan. Neyse fazlada uzatmayalım, konuyu görüpte önceden dosyaları elde etmiş bir arkadaş varsa ve bana ulaşırsa sevinirim. İyi forumlar.