24 Mar 2017 Yasaklandı #1 klakket4 K Banlı Üye Katılım 30 Ağu 2016 Mesajlar 181 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI Arkadaşlar windows 10 dan 7 ye dönerken starting windows da kalıyor ne olur yardım leptop kullanıyorum asus x550cc Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap [/url] Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap [/url] Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Arkadaşlar windows 10 dan 7 ye dönerken starting windows da kalıyor ne olur yardım leptop kullanıyorum asus x550cc Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap [/url] Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap [/url] Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
24 Mar 2017 #2 MYX M Üye Katılım 20 Mar 2017 Mesajlar 7 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI Starting derken Oyla 0 Olumsuz oyla
24 Mar 2017 Konuyu başlatan Yasaklandı #3 klakket4 K Banlı Üye Katılım 30 Ağu 2016 Mesajlar 181 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI MYX' Alıntı: Starting derken Genişletmek için tıklayın ... Türkçesi windows başlatılıyor şu an format atıyor halen böyle Oyla 0 Olumsuz oyla
MYX' Alıntı: Starting derken Genişletmek için tıklayın ... Türkçesi windows başlatılıyor şu an format atıyor halen böyle
24 Mar 2017 #4 #Roaccat Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın. Emektar Üye Katılım 2 Ocak 2016 Mesajlar 4,595 Çözümler 1,842 Tepki puanı 2,297 Ödüller 18 10 HİZMET YILI eksik veya hatalı kurulum olabilir temiz bir yeni windows 7 yi usb den tekrar kur yada dvd den kolay gelsin Oyla 0 Olumsuz oyla
eksik veya hatalı kurulum olabilir temiz bir yeni windows 7 yi usb den tekrar kur yada dvd den kolay gelsin
24 Mar 2017 Yasaklandı #5 CrawLTC C Seçkin Üye Katılım 2 Mar 2017 Mesajlar 593 Çözümler 1 Tepki puanı 36 Yaş 27 9 HİZMET YILI Sayko' Alıntı: eksik veya hatalı kurulum olabilir temiz bir yeni windows 7 yi usb den tekrar kur yada dvd den kolay gelsin Genişletmek için tıklayın ... Aynn Dogru Soyluyon Bendede olmustu hemde starter di Malesef 50 lıra gırmıstı bana :sevgi: Oyla 0 Olumsuz oyla
Sayko' Alıntı: eksik veya hatalı kurulum olabilir temiz bir yeni windows 7 yi usb den tekrar kur yada dvd den kolay gelsin Genişletmek için tıklayın ... Aynn Dogru Soyluyon Bendede olmustu hemde starter di Malesef 50 lıra gırmıstı bana :sevgi: