19 Eki 2023 #1 elfbeyyy E Onaylı Üye Katılım 2 Nis 2020 Mesajlar 64 Tepki puanı 2 Ödüller 3 Yaş 22 6 HİZMET YILI Dostlar merhabalar uzun zamandır hile piyasasında yoktum döneyim dedim ama valorant hilesinde Failed ! - Status: 0xC00000BB hatasını alıyorum hatayı windows sürümümü değiştirmeden atlatabilme şansım var mı acaba ?
Dostlar merhabalar uzun zamandır hile piyasasında yoktum döneyim dedim ama valorant hilesinde Failed ! - Status: 0xC00000BB hatasını alıyorum hatayı windows sürümümü değiştirmeden atlatabilme şansım var mı acaba ?
Çözüm k0vacs 19 Eki 2023 Hayır, sürüm değiştirmek zorundasın maalesef. Bu hatanın herhangi bir çözümü yoktur. Bu hatanın anlamı işletim sisteminizin loaderimiz tarafından desteklenmemesidir
Hayır, sürüm değiştirmek zorundasın maalesef. Bu hatanın herhangi bir çözümü yoktur. Bu hatanın anlamı işletim sisteminizin loaderimiz tarafından desteklenmemesidir
19 Eki 2023 #2 k0vacs neither false nor fake Emektar Üye Katılım 21 Nis 2020 Mesajlar 2,807 Çözümler 595 Tepki puanı 825 Ödüller 9 Sosyal 6 HİZMET YILI Hayır, sürüm değiştirmek zorundasın maalesef. Bu hatanın herhangi bir çözümü yoktur. Bu hatanın anlamı işletim sisteminizin loaderimiz tarafından desteklenmemesidir Son düzenleme: 19 Eki 2023 Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Hayır, sürüm değiştirmek zorundasın maalesef. Bu hatanın herhangi bir çözümü yoktur. Bu hatanın anlamı işletim sisteminizin loaderimiz tarafından desteklenmemesidir