-
Bu kullanıcıyla herhangi bir ticari etkileşimde bulunmak istiyorsanız, lütfen forumdan uzaklaştırıldığını unutmayın.
- Yasaklandı
-
Banlı Üye
bakiye 1.6k zaten1k eder
hayır öyle kasmadım direkt yatırdım ve bu gta 5 falan epic gameste bedava verildi steamde olması önemli bu oyunların. ayrıca hesapta navaja bıçağı var 2400 lira o 1k asimov diğer skinleride toplasan 1k yapar yani 1k çok komik bir rakamkanka gta 5, asetto, payday2 falan para etmez beleş verildi diğer platformlarda . ama içinde 1600 bakiye bulunmasından dolayı satarsın. ama 1600 tl ye satmayı beklemeOrası zor biraz adam gider kendi hesabına atar 1600 tlyi. 1k-1200 falan anca satılır . o da bak sırf bakiyeye göre. . Bi de bişey merak ettim Bakiyeyi skin katlama sitesinde falan kastın dimi ?
kanka satmak o kadar kolay değil artık . sen 1 e 1 değerine satamazsın. illa altına satıcan . öyle dünya yok yanihayır öyle kasmadım direkt yatırdım ve bu gta 5 falan epic gameste bedava verildi steamde olması önemli bu oyunların. ayrıca hesapta navaja bıçağı var 2400 lira o 1k asimov diğer skinleride toplasan 1k yapar yani 1k çok komik bir rakam
hadi oyunları çıkarırım aradan onlara fiyat koymam ama diğer bütün itemler ve bakiye ortada kalkıp 1kya verirsem enayi olurum yeni skinler geldi envantere 2k değerinde skinler + bakiye şeklinde satarım oyunlar puan dükkanı falan bedavaya gelmiş olurkanka satmak o kadar kolay değil artık . sen 1 e 1 değerine satamazsın. illa altına satıcan . öyle dünya yok yani
knk hesabı ölü fiyatına satarsın ancak bakiyenide iteme çevir belli başlı siteler var zaten itemlerini satabilceğin paranı anca öyle kurtarsınhadi oyunları çıkarırım aradan onlara fiyat koymam ama diğer bütün itemler ve bakiye ortada kalkıp 1kya verirsem enayi olurum yeni skinler geldi envantere 2k değerinde skinler + bakiye şeklinde satarım oyunlar puan dükkanı falan bedavaya gelmiş olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?