Satıyorum 🔥Steam Hesabını Satıyorum🔥 Cs:Go , Gta5 ve Cs:Go Envanter!!!

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Herkese merhaba, Steam hesabımı üzerine kâr eklemeden satıyorum.
Oyunlar yakın zamanda çok daha zamnalacak gibi duruyor bu yüzden almanızı tavsiye ederim. Hesap Vac'sızdır.

13 Tane Paralı oyun vardır başka oyunlarda var ama parayla satılanları baz aldım. Cs:Go 1200 Saat , Cs1.6 1100 , Gta 5 ise 290 saat oynanmıştır.
,
Diğer oyunlar; Left4Dead2 , Dead by Dylight (birkaç dlc satın alındı) , Euro Trcuk sim 2 , Skyrim Special Edition , Foreger , HalfLife , Forza Horizon 4 , Payday 2 , Don't Starve Together.

Steam hesabım:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Alazlanmış , savaş görmüş Navaja bıçağı var değeri 2700₺
Usp hain savaş görmüş değeri 260₺
Deagle kumiçho ejderi savaş göre değeri 370₺
Ak 47 asimov savaş görmüş değeri 850₺
Ve birkaç item daha...
(Onlarla beraber fiyat hesaplandı ve 6800₺ denildi)
Operasyon jetonlarıda var;
Elmas Girdap Operasyonu
Stockholm 2021
Blast2023 Major

Arkadaşlar hesabın toplam değeri hesapladığıma göre 8000₺ ancak 6800₺'e satıyorum. Hesabın değerine göre fiyat biçip 1200₺'de indirim uyguladım

STEAM PUANI= 10.000 puanlık Cs:go Seti + 10.000 Puanlık set daha var.
Steam hesabı: 27 Lvl
Steam hesabım:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
kral son istediğin fiyat ne olur acaba eğer uygun bişey söylersen alabilirim

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
kral son istediğin fiyat ne olur acaba eğer uygun bişey söylersen alabilirim
Hocam 1000₺ indirimli fiyatı ile satışa çıkarttım. Hesap tertemiz ve itemleri para yatırarak aldım. Cs go daki son major etkinliği jetonunuda aldım ilerde baya değerlenir ayrıca itemler kasadan çıkmadı kendim para yatırıp aldığım için 1000₺ indirim anca oluyor ama senin bütçen nedir acaba 6.800'e bırakabilirim.
Post automatically merged:

son nekadar olur baba
Valla hocam 6.800'e bırakabilirim

Hesap 7000₺ idi 6800'e düşürdüm arkadaşlar 1200₺ indirim olmuş oldu.

Son düzenleme:
Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
elimde tam 5 var bırakıyosan alayım

psikhonevrologicheskiydispanser
Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
satmasan be biladerim hesabın çok iyi değerlenir CS2 çıkıcağı zaman :(

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
satmasan be biladerim hesabın çok iyi değerlenir CS2 çıkıcağı zaman :(
Valla satıyorum alan çok iyi kara geçecek hemde 1200₺ indirimli :)

Reis zaten Gta 5 200tl pahalı :D

elimde tam 5 var bırakıyosan alayım
Usta zaten 1200₺ indirimde hesap üstelik Cs2 çıktığı zaman çok daha değerlenecek hesap ve Blast 2023 Major rozeti bu sene yapılmış son major etkinliğinin rozeti Cs2 çıkmadan önce zaten oyunlara sürekli zamda geliyor bıraktığım fiyat en düşüğü.

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
6800 tl etmez diye dusunuyorum 4200 tl falan steam envanteri hadi oyunlarada 800 tl de max 5k bu hesabin ederi

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
6800 tl etmez diye dusunuyorum 4200 tl falan steam envanteri hadi oyunlarada 800 tl de max 5k bu hesabin ederi
İmkansız hocam oyunları indirimli fiyatından hesaplamak yanlış ben zaten 1200₺ indirim yaptım gerçek ederi indirimsiz şekilde 8000₺ zaten oyunlarda 800tl diyorsun ama Gta'in kendisi 700tl ve bu hesap çok iyi değerlenir ilerde özellike Cs2 Zamanında üstelik hatrı sayılır jetonlar ve oynayış süreleri var oyunların.

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
İmkansız hocam oyunları indirimli fiyatından hesaplamak yanlış ben zaten 1200₺ indirim yaptım gerçek ederi indirimsiz şekilde 8000₺ zaten oyunlarda 800tl diyorsun ama Gta'in kendisi 700tl ve bu hesap çok iyi değerlenir ilerde özellike Cs2 Zamanında üstelik hatrı sayılır jetonlar ve oynayış süreleri var oyunların.
dostum oyunun degerine gore fiyat arttirmak sacma degilmi o zaman gidip bi hesaba 850 tl random key aciyim 850 tllik oyun var diye hesap 850 tl olsun boyle bisey olabilirmi yani olamaz bu yuzdende sadece oyunlarin fiyati maximum 800 tl oda maximum normalde 500 tl falan degeri oyle steam hesaplarinin ve ben 4200 tl steam envanterini direk deger olarak saydim normalde satarken komisyonu falan var oradanda dusmek lazim ben fazla bile soyledim hesaba 5k

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
dostum oyunun degerine gore fiyat arttirmak sacma degilmi o zaman gidip bi hesaba 850 tl random key aciyim 850 tllik oyun var diye hesap 850 tl olsun boyle bisey olabilirmi yani olamaz bu yuzdende sadece oyunlarin fiyati maximum 800 tl oda maximum normalde 500 tl falan degeri oyle steam hesaplarinin ve ben 4200 tl steam envanterini direk deger olarak saydim normalde satarken komisyonu falan var oradanda dusmek lazim ben fazla bile soyledim hesaba 5k
Ben Steam hesabını kökten satıyorum millet steam hesabı satarken içindeki oyunların fiyatınıda ekleyerek satıyor. Sadece Cs:Go hesabını satsaydım eyvallah haklısın derdim ancak komple Steam hesabını sattıyorum. 850tl random key açıp 850tl lik oyunum var önergesi bayağı saçma zaten hiç random key açmadım hepsini kendim satın aldım o halde 50tl lik Cs:Go kasası açıp 10.000tl lik bıçak düşürenlerde o bıçağı 50tl'ye mi satacaklar biraz tuhaf olur.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Hadi ya? Ben Steam hesabını kökten satıyorum millet steam hesabı satarken içindeki oyunların fiyatınıda ekleyerek satıyor. Sadece Cs:Go hesabını satsaydım eyvallah haklısın derdim ancak komple Steam hesabını sattıyorum. 850tl random key açıp 850tl lik oyunum var önergesi bayağı saçma.
dostum ben diyorumki senin steam envanterin simdi 4200 tl dimi oyunlar haric simdi o itemleri satarken steam komisyon alicak senden sana 3500 tl falan kalicak sonra o oyunlarin oldugu normal bi steam hesabi ortalama 800 tl falan eder bence onuda ekliyince 5k yapiyor yani o hesabi 6800 birak 5kdan satman zor bence

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
dostum ben diyorumki senin steam envanterin simdi 4200 tl dimi oyunlar haric simdi o itemleri satarken steam komisyon alicak senden sana 3500 tl falan kalicak sonra o oyunlarin oldugu normal bi steam hesabi ortalama 800 tl falan eder bence onuda ekliyince 5k yapiyor yani o hesabi 6800 birak 5kdan satman zor bence.
ben itemleri satabilecekler diye hesabı komple satmıyorum kaldı ki satabilirler, Ortalama steam hesabı diye bir şey yok hesabın içindeki oyunlar ve envanterin değerine göre hesap yapılır, ben öyle biliyorum en azından