Satıyorum Steam 1600 TL Bakiyeli Hesap (Cs:Go Hesabı)

Bu kullanıcıyla herhangi bir ticari etkileşimde bulunmak istiyorsanız, lütfen forumdan uzaklaştırıldığını unutmayın.
  • Yasaklandı
Banlı Üye
2 HİZMET YILI
Merhaba dostlar hesabımı satıyorum çünkü nakite ihtiyacım var. Cs:go hesabıdır. Onun dışında pek oyun oynamadığım için 30 oyunum var. Değerli sayılabilecek oyunlar;

GTA 5
The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition
Tom Clancy's Rainbow Six Siege
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Assetto Corsa
PAYDAY 2
Euro Truck Simulator 2
cs:go,1.6,portal serisi,half life (1,2)

Warframe'de var hesapta ve içinde 600 liralık set var. Revenant için almıştım kalitelidir yani skin, pelerin, silah skini falan var. Zulada var onda da +7 ak47 var belki ilgisini çeken olur :D redmatch2'de de 4-5 tane paket aldım geçen hesaba talip olanlar zaten ayrıntılı inceler.

Hesap cs:go hesabı ama rankı rekoda nova 1 yoldaşta gümüş :D Envanterde

★ Navaja Bıçağı | Alazlanmış​

AK-47 | Asiimov​

M4A4 | Savaş Yıldızı​

falan var. aynı zamanda 3 tanede rozet var stockholm, paris ve operasyon olarak.
puan dükkanında 7.377 puan duruyor toplamda 42k puan harcaması yaptım işte sohbet çıkartmaları var 3-4 tane profil teması var full set. hesapta vac ban falan kesinlikle yoktur. 1600 tl bakiyesi vardır öyle saçma sapan yöntemlerle de almadım yani ödeme geçmişinde her şey takır takır çıkıyor.

hesabın ana sayfası:

fiyatı size bıraktım ciddi düşünenlerle orta yolu buluruz

Son düzenleme:
Üye
3 HİZMET YILI
bayağı iyi hesap ama alıcı bulmak zor olabilir

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
kanka gta 5, asetto, payday2 falan para etmez beleş verildi diğer platformlarda . ama içinde 1600 bakiye bulunmasından dolayı satarsın. ama 1600 tl ye satmayı bekleme :D Orası zor biraz adam gider kendi hesabına atar 1600 tlyi. 1k-1200 falan anca satılır . o da bak sırf bakiyeye göre. . Bi de bişey merak ettim Bakiyeyi skin katlama sitesinde falan kastın dimi ?

Bu kullanıcıyla herhangi bir ticari etkileşimde bulunmak istiyorsanız, lütfen forumdan uzaklaştırıldığını unutmayın.
  • Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
2 HİZMET YILI
kanka gta 5, asetto, payday2 falan para etmez beleş verildi diğer platformlarda . ama içinde 1600 bakiye bulunmasından dolayı satarsın. ama 1600 tl ye satmayı bekleme :D Orası zor biraz adam gider kendi hesabına atar 1600 tlyi. 1k-1200 falan anca satılır . o da bak sırf bakiyeye göre. . Bi de bişey merak ettim Bakiyeyi skin katlama sitesinde falan kastın dimi ?
hayır öyle kasmadım direkt yatırdım ve bu gta 5 falan epic gameste bedava verildi steamde olması önemli bu oyunların. ayrıca hesapta navaja bıçağı var 2400 lira o 1k asimov diğer skinleride toplasan 1k yapar yani 1k çok komik bir rakam :D

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
hayır öyle kasmadım direkt yatırdım ve bu gta 5 falan epic gameste bedava verildi steamde olması önemli bu oyunların. ayrıca hesapta navaja bıçağı var 2400 lira o 1k asimov diğer skinleride toplasan 1k yapar yani 1k çok komik bir rakam :D
kanka satmak o kadar kolay değil artık . sen 1 e 1 değerine satamazsın. illa altına satıcan . öyle dünya yok yani :D

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
2 HİZMET YILI
kanka satmak o kadar kolay değil artık . sen 1 e 1 değerine satamazsın. illa altına satıcan . öyle dünya yok yani :D
hadi oyunları çıkarırım aradan onlara fiyat koymam ama diğer bütün itemler ve bakiye ortada kalkıp 1kya verirsem enayi olurum yeni skinler geldi envantere 2k değerinde skinler + bakiye şeklinde satarım oyunlar puan dükkanı falan bedavaya gelmiş olur

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
hadi oyunları çıkarırım aradan onlara fiyat koymam ama diğer bütün itemler ve bakiye ortada kalkıp 1kya verirsem enayi olurum yeni skinler geldi envantere 2k değerinde skinler + bakiye şeklinde satarım oyunlar puan dükkanı falan bedavaya gelmiş olur
knk hesabı ölü fiyatına satarsın ancak bakiyenide iteme çevir belli başlı siteler var zaten itemlerini satabilceğin paranı anca öyle kurtarsın