Steam 3000 Clorthax'ın Paradoks Partisi Etkinliği

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Merhaba Arkadaşlar, bildiğiniz üzere Steam Yaz İndirimleri başladı ve Steam hep olduğu gibi indirimlerle birlikte Clorthax'ın Paradoks Partisi Etkinliği adında bir etkinlik yayınladı.

Chortax.jpg

Etkinlik biraz kafa karıştırıcı olduğu için rozeti almak isteyen arkadaşlara ufak bir rehber hazırladım. Umarım yardımcı olabilirim, şimdiden hepinize iyi şanslar.

Etkinliğin sonunda size bir adet rozet , özel profil ve Steam Exp veriyor.

prize.jpg

İlk olarak etkinlik sayfasında size sırayla ortaya çıkacak 10 tane ipucu veriyor. İpucunu aldığınızda yapmanız gereken şey açılan sayfada aşağıda sıraladığım oyunlardan birini bulmanız.

Hold In Your Farts
Pro Poker Amateur
The Consecration Of Esthme
Help The King Get To The Toilet
It's Probably Fine
Actually... Frankenstein's Monster Edition
Dead Seagull Zoo Magnate
Bass Ain't Bitin' 2022
Custard Castle Small Claims Court
Guitar Billionaire

Oyunları buradaki sıra ile vermiyor o yüzden bulurken sayfa içerisinde aramanız gerekiyor, ben ararken üstteki kırmızı alanda gözüken kategorileri tek tek aramanız gerekiyor.

games.jpg

Bulmanız gereken oyunların hepsinin fiyat kısmında yukarıda göreceğiniz üzere TH.4X yazıyor. Oyunu bulduğunuzda önünüze açılan ekrandan etkinlik sayfasına dönüp bir sonraki ipucundan diğer oyunu bulmaya çalışıyorsunuz.

Benim etkinliği bitirmem toplamda 15 dakikamı aldı.
Sadece kategorilerin altındaki sağa sola kayırdığımız kısımlara bakmanız yeterli oluyor, sayfanın altında oyunların alt alta sıralandığı kısımlarda aramayla vakit kaybetmeyin.

ÖNEMLİ NOT: Oyunlar malesef yukarıdaki sırayla gelmiyor ve mağazada arayarak bulduğunuzda sayılmıyor, sadece etkinlik sayfasından açılan pencerede bulduğunuzda bir sonraki ipucunu veriyor.

Umarım bu rehber yardımcı olmuştur, Hepinize iyi oyunlar.

𐱅𐰇𐰼𐰚
Süper Moderator
Ödüller
10
3 HİZMET YILI
Şuan yapıyorum 3 tane buldum baya eğlenceliymiş :D

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Hiç bir şey anlamadım nasıl oluyor bunlar biri anlatabilir mi

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Ek bir yardım olarak ctrl + f ye basıp arkadaşın dediği TH.4X i aratın sekmeler arasında

Göklerden gelen bir kedi
Seçkin Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
hocam valla her gün bedava kart alıyorsun mis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...