Çözüldü Steam açılmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adımı Biliyorsun Hikayemi Değil
Seçkin Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Steam'i indirdim, tıklıyorum. Açılmıyor, arka planda da gözükmüyor. Sadece görev yöneticisinde açık, görevi sonlandır deyip yeniden açmayı deniyorum. Yine aynısı oluyor, silip baştan yüklemeyi denedim. Olmadı.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Buna benzer bir hata bende de olmuştu. Steam'i açarken benden güncellememi istiyor, güncelle dediğimde kapatıp kendisini açıyor sonrasında karşıma hiçbir şey çıkmıyordu ekran öyle kalıyordu. Görev yöneticisinden sonlandırıp tekrar açıp uzun süre bekleyince bende düzelmişti, belki işine yarar.

Adımı Biliyorsun Hikayemi Değil
Seçkin Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Buna benzer bir hata bende de olmuştu. Steam'i açarken benden güncellememi istiyor, güncelle dediğimde kapatıp kendisini açıyor sonrasında karşıma hiçbir şey çıkmıyordu ekran öyle kalıyordu. Görev yöneticisinden sonlandırıp tekrar açıp uzun süre bekleyince bende düzelmişti, belki işine yarar.
olmadı yine de teşşkür ediyorum

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Bu sorunu bende çok yaşadım 1 2 gün sonra kendiliğinden düzeldi. YouTube'daki çözümlerin hepsini denemeni tavsiye ederim. Bir süre sonra düzeltiyorsun ama çözümü anlamıyorsun değişik bir durum

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
bunun ile kaldirin ve tekrar indirin. Dosyalar bozulmuş olabilir, bu tamamen kalıntı bırakmadan kaldırır.

Son düzenleme:
Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...