arkadaşlar lolü güncelledim açılmamaya başladı 2 kere tıklayıp açıyorum istemci gelmiyor görev yöneticisinde açık gözüküyor görevi sonlandırıp tekrar denedim yine olmadı pc res attım yine olmadı bilgisi olan var mı?
riotu silip tekrar yükle olmazsa bilgisiyarı sıfırlamaya denearkadaşlar lolü güncelledim açılmamaya başladı 2 kere tıklayıp açıyorum istemci gelmiyor görev yöneticisinde açık gözüküyor görevi sonlandırıp tekrar denedim yine olmadı pc res attım yine olmadı bilgisi olan var mı?
Görev yöneticisinden Valorant ile alakalı her şeyi sonlandır. Riot Games uygulaması da dahil. Sonra tekrar açmaya çalış. Ayrıca sağ aşağıda Riot Vanguard açık mı onu da kontrol etmeyi unutma.arkadaşlar lolü güncelledim açılmamaya başladı 2 kere tıklayıp açıyorum istemci gelmiyor görev yöneticisinde açık gözüküyor görevi sonlandırıp tekrar denedim yine olmadı pc res attım yine olmadı bilgisi olan var mı?
valo yüklü değil kankaGörev yöneticisinden Valorant ile alakalı her şeyi sonlandır. Riot Games uygulaması da dahil. Sonra tekrar açmaya çalış. Ayrıca sağ aşağıda Riot Vanguard açık mı onu da kontrol etmeyi unutma.
deniyorum 12 gb :/
Post automatically merged:
valo yüklü değil kanka
bendede sorun vardı dosyaları silip yükleyince düzeldiarkadaşlar lolü güncelledim açılmamaya başladı 2 kere tıklayıp açıyorum istemci gelmiyor görev yöneticisinde açık gözüküyor görevi sonlandırıp tekrar denedim yine olmadı pc res attım yine olmadı bilgisi olan var mı?
yenileyip tekrar denermisin düzelmesi gerekiyorriot client normal olarak sil ve sonra dosyalarınla beraber komple silmeni öneriyorum bende de olmuştu bu şekilde çözmüştüm sorunu