- Yasaklandı
-
hiç bir hata almıyorum imlecimin yanında yüklenme işareti gelior dönen şey sonra hiç bişey gelmioraçılmıyor derken nasıl bir hata alıyorsun
hiç birşey açık deil onu bende denedimGörev yöneticisinde Steam ile ilgili bir şey açık ise kapat veya Steam i sil tekrar kur.
denedim olmadıYönetici olarak çalıştır.
Ozaman Steam i sil tekrar kur fazla büyük bir program deyil zatenhiç birşey açık deil onu bende denedim
silip yükledim olmadıOzaman Steam i sil tekrar kur fazla büyük bir program deyil zaten
çalıştırı aç msconfig yaz hizmetler kısmına gir orda steam`mın tıklı olduğuna emin ol eğer o çözmediyse sorununu tekrar çalıştırı aç %temp% ve temp yaz içindekileri sil sonra pc`yi kapat aç büyük olasılıkla düzelicektir.hiç bir hata almıyorum imlecimin yanında yüklenme işareti gelior dönen şey sonra hiç bişey gelmior
msconfig yazdı orada steam durdur.... yazıorçalıştırı aç msconfig yaz hizmetler kısmına gir orda steam`mın tıklı olduğuna emin ol eğer o çözmediyse sorununu tekrar çalıştırı aç %temp% ve temp yaz içindekileri sil sonra pc`yi kapat aç büyük olasılıkla düzelicektir.
evetherşey yolunda görünüyor peki %temp% dosyalarını sildin mi ?
üzgünüm daha fazla bilgim yok format atarsın olmadı ``en son çare``
discord varmı ekran açayımSteam virüs değil ki , nasıl karantinaya alabiliyor?
Virüs programını kapatıp , Steam tekrardan yükle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?