Çözüldü Steam Apex Legends oyununu görmüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
1620356589941.png
gördüğünüz gibi arkadaşlar böyle oldu oyunu tekrar indirmek istemiyorum lütfen yardım edin ne yapıcam giriş yapınca indirme çıkıyor Oyun yüklü ya kafayı yicem
Post automatically merged:

1620360202340.png
arkadaşlar sonudna gördü ancak hala yok yardım edin Allah için ya 16 mbs internet ile tekrardan 6 saatimi vermek istemiyorum

Son düzenleme:
Çözüm
Oyunun Yüklü oldugu yer klasör bul ismini değiştir masaüstüne at sonra steam a gel apex yükle de biraz yüklesin sonra durdur steam kapat ve ismini değiştirdğin klasörü eski ismi yap ve steam oyunu nerye kurdu ise orda apex klasorü olcak sen ismini değiştirdiğin klasörü aynı ismi yap ve steam olşturdugu klasörü bul nereye indirdi ise sonra oraya at sendeki apex dosaysını hedeftekini değiştir de steam aç oyuna yükle de ve olcaktır (Anlamadı isen özelden yazarsın )
Biz Her Zaman Burdaydık Zaten. Siz Geç Geldiniz
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
Oyunun Yüklü oldugu yer klasör bul ismini değiştir masaüstüne at sonra steam a gel apex yükle de biraz yüklesin sonra durdur steam kapat ve ismini değiştirdğin klasörü eski ismi yap ve steam oyunu nerye kurdu ise orda apex klasorü olcak sen ismini değiştirdiğin klasörü aynı ismi yap ve steam olşturdugu klasörü bul nereye indirdi ise sonra oraya at sendeki apex dosaysını hedeftekini değiştir de steam aç oyuna yükle de ve olcaktır (Anlamadı isen özelden yazarsın )

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...