Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
gördüğünüz gibi arkadaşlar böyle oldu oyunu tekrar indirmek istemiyorum lütfen yardım edin ne yapıcam giriş yapınca indirme çıkıyor Oyun yüklü ya kafayı yicem
Post automatically merged:
arkadaşlar sonudna gördü ancak hala yok yardım edin Allah için ya 16 mbs internet ile tekrardan 6 saatimi vermek istemiyorum
Oyunun Yüklü oldugu yer klasör bul ismini değiştir masaüstüne at sonra steam a gel apex yükle de biraz yüklesin sonra durdur steam kapat ve ismini değiştirdğin klasörü eski ismi yap ve steam oyunu nerye kurdu ise orda apex klasorü olcak sen ismini değiştirdiğin klasörü aynı ismi yap ve steam olşturdugu klasörü bul nereye indirdi ise sonra oraya at sendeki apex dosaysını hedeftekini değiştir de steam aç oyuna yükle de ve olcaktır (Anlamadı isen özelden yazarsın )
Oyunun Yüklü oldugu yer klasör bul ismini değiştir masaüstüne at sonra steam a gel apex yükle de biraz yüklesin sonra durdur steam kapat ve ismini değiştirdğin klasörü eski ismi yap ve steam oyunu nerye kurdu ise orda apex klasorü olcak sen ismini değiştirdiğin klasörü aynı ismi yap ve steam olşturdugu klasörü bul nereye indirdi ise sonra oraya at sendeki apex dosaysını hedeftekini değiştir de steam aç oyuna yükle de ve olcaktır (Anlamadı isen özelden yazarsın )