Onaylı Üye
20 dolar = 70 TL yi neden gereksiz buldun 2 tane csgo geliyorGereksiz bence
Bu tarz siteler de her zaman bir sorun çıkarak parayı alamıyorsun bence gereksiz ama siz uğraşıyorsanız buyrun.20 dolar = 70 TL yi neden gereksiz buldun 2 tane csgo geliyor
+sonsuzBu tarz siteler de her zaman bir sorun çıkarak parayı alamıyorsun bence gereksiz ama siz uğraşıyorsanız buyrun.
Ha bu arada Bence steamın kendi sitesi olması imkansız gibi sebebini soracak olursan adamlar parayla sattığı oyunları orada inviteyle yani davet yoluyla bedavaya vermesi saçma 45 kişi davet edip 210 civarında bir parayla neler yapılmazki ?
Bu tarz sitelerin hepsi sahte degil free gg den ben minecraft premium aldım 2 3 aydır kulanıyom tertemiz premiumBu tarz siteler de her zaman bir sorun çıkarak parayı alamıyorsun bence gereksiz ama siz uğraşıyorsanız buyrun.
Ha bu arada Bence steamın kendi sitesi olması imkansız gibi sebebini soracak olursan adamlar parayla sattığı oyunları orada inviteyle yani davet yoluyla bedavaya vermesi saçma 45 kişi davet edip 210 civarında bir parayla neler yapılmazki ?
Ben güvenmediğim için gereksiz buluyorum yinede sen bilirsin. Bu arada birazdan pc geçip senin referans kodundan kayıt olurum.Bu tarz sitelerin hepsi sahte degil free gg den ben minecraft premium aldım 2 3 aydır kulanıyom tertemiz premium
Ben güvenmediğim için gereksiz buluyorum yinede sen bilirsin. Bu arada birazdan pc geçip senin referans kodundan kayıt olurum.
KAYITA gerek yok tıkla yeter saolBen güvenmediğim için gereksiz buluyorum yinede sen bilirsin. Bu arada birazdan pc geçip senin referans kodundan kayıt olurum.
TamamdırKAYITA gerek yok tıkla yeter saol
saolTamamdır
Site human verification onayı istiyor fakat bu onay için telefonunuzdan her ay 5 tl gibi bi miktar çekiyorlar anlaşma bitene kadar iptal edemiyorsun ve sanırım 1 sene anlaşma tavsiye etmem.Arkadaşlar bu site Steamın kendi sitesi
Free-GG ile Aynı sistemde çalışmakta
15 Kişi tıklarsa 20 dolarlık Kod veriyor
Bana Yardımcı Olmak için benim Referans kodumdan girerseniz Sevinirim
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Teşekürler
Telefon numarası için bu siteyi kulanırımSite human verification onayı istiyor fakat bu onay için telefonunuzdan her ay 5 tl gibi bi miktar çekiyorlar anlaşma bitene kadar iptal edemiyorsun ve sanırım 1 sene anlaşma tavsiye etmem.
human verification öyle birşey değil paran yoksa kabul edilmiyoTelefon numarası için bu siteyi kulanırım Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
peki 15 kişinin tıkladığını nasıl anlayabiliriz 15 kişi tıkladıktan sonra nasıl olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?