Steam destek'e ulaşamıyorum bi türlü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Merhaba hesabım çalındı hesabımı geri almak için hesabımı kurtar diyorum eposta adresinizi girin diyor ama sorun şu çalan kişi bilgileri değiştirdi mantıken olmuyor yani steam ticket atabileceğim bir yer yokmu 1 saattir kafayı yicem ya

Üye
5 HİZMET YILI
Steam destek kısmına girip steamle iletişime geçebilirsin. Sadece senin bileceğin birşey yazarsan hesapla ilgili yardımcı olacaklardır.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
steam hesabına entegre bir telefon var mı?

cesaret taklit edilemeyecek tek şeydir
Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
dostum hangi e posta adresin kayıtlı ise oraya gir ve steamdan e posta gelmesi lazım e postan değişti diye bunu ben yapmadım de ve iletişime geç.

3 yıllık bey
Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
dostum hangi e posta adresin kayıtlı ise oraya gir ve steamdan e posta gelmesi lazım e postan değişti diye bunu ben yapmadım de ve iletişime geç.
Steamden e psotsyi değiştirmiş yani e posta kod isteyemez onaylanmadan nasıl defistirdi bende anlamadım

BBC Owner
Ultra Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
steam epostan değişti diye bir bildirim gelmiş olması gerekiyor ben yapmadım seçeneğini tıklarsanız olabilir diye düşünüyorum

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
buhar koruyucunuz varsa kolayca kurtarabilirsiniz

Üye
5 HİZMET YILI
steam destek mailine mail atınca seninle iletişime geçiyorlar benim de başıma gelmişti darla 2-3 kere at elbet geçiyorlar iletişime biraz yoruyor ama telefon entegre etmeni tavsiye ederim

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
steam destek mailine mail atınca seninle iletişime geçiyorlar benim de başıma gelmişti darla 2-3 kere at elbet geçiyorlar iletişime biraz yoruyor ama telefon entegre etmeni tavsiye ederim
ama e-postasını değiştirdiklerini söyledi, bu yüzden pek yardımcı olacağını düşünmüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...