Çözüldü Steam EA Play 8Tl iade etmek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
YOK
Seçkin Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar şimdi ben steamden ea play aldım 8tlye bana ea play bi oyunu steam kütüphaneme eklememe izin verdi bende ekledim eklediğimde bu şekilde gözüküyor oyun sayfası mağazasına girince alabiliyorum ama iade kısmına gelince bana 8 tl değil 16 tl iade ediyor birde steam kütüphanemden bf 2042 siliyor benim eklediğim oyunda bu oyun soru mu eğer ea playi iade etmezsem ve ea play ay sonu bittiğinde bu oyun bana kalır mı yani kütüphanemde kalır mı bilen var mı? birde 2-3 ay önce ea play alınca ea oyunları %95 indirime falan giriyordu onuda yapamadım onu kaldırdılar mı?? 2.png1.png

Çözüm
Arkadaşlar şimdi ben steamden ea play aldım 8tlye bana ea play bi oyunu steam kütüphaneme eklememe izin verdi bende ekledim eklediğimde bu şekilde gözüküyor oyun sayfası mağazasına girince alabiliyorum ama iade kısmına gelince bana 8 tl değil 16 tl iade ediyor birde steam kütüphanemden bf 2042 siliyor benim eklediğim oyunda bu oyun soru mu eğer ea playi iade etmezsem ve ea play ay sonu bittiğinde bu oyun bana kalır mı yani kütüphanemde kalır mı bilen var mı? birde 2-3 ay önce ea play alınca ea oyunları %95 indirime falan giriyordu onuda yapamadım onu kaldırdılar mı??Ekli dosyayı görüntüle 86468Ekli dosyayı görüntüle 86467
kalmaz hocam ay sonu bittiğinde oyunu satın al olarak gözükücek
ahahahah
Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar şimdi ben steamden ea play aldım 8tlye bana ea play bi oyunu steam kütüphaneme eklememe izin verdi bende ekledim eklediğimde bu şekilde gözüküyor oyun sayfası mağazasına girince alabiliyorum ama iade kısmına gelince bana 8 tl değil 16 tl iade ediyor birde steam kütüphanemden bf 2042 siliyor benim eklediğim oyunda bu oyun soru mu eğer ea playi iade etmezsem ve ea play ay sonu bittiğinde bu oyun bana kalır mı yani kütüphanemde kalır mı bilen var mı? birde 2-3 ay önce ea play alınca ea oyunları %95 indirime falan giriyordu onuda yapamadım onu kaldırdılar mı??Ekli dosyayı görüntüle 86468Ekli dosyayı görüntüle 86467
kalmaz hocam ay sonu bittiğinde oyunu satın al olarak gözükücek

Çözüm
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
bu sistem şöyle işler ea play üyeliğin varsa oyuna erişebilirsin fakat üyeliğin sonlandığı anda kütüphanenden silinir​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...