⚡️❄️
Onaylı Üye
tesekur ederım deneyecegım
Bilgilendirme için teşekkürler, Depth'e saatlerini veren biri olarak söyleyebilirimki depth eskisi gibi kazandırmıyor. Keşke kazandırsaEskisinden kastım 3 yıl öncesi felan.
Ekli dosyayı görüntüle 47865
Satabilmek İçin Steam Pazarınızın Açık Olması Gerekiyor.Onun Dışında Kartı Alabiliyorsunuz Diye Biliyorum.Deneyip Öğrenebilirsiniz.Denemesi Bedavakardeşim steam levelim 0 ama yinede alabilirmiyiym
Ne Demek.Çoğu İnsan Böyle Bir Şey Olduğunu Bilmiyordu Paylaşayım Dedim.
Depth Dediğiniz Gibi Eskisi Kadar Para Kazandırmıyor.
Rozet Kasıp Pahalı Wallpaper Düşürmeyi Deneyebilirsiniz.O da Şans İşi Birazcık Ancak , Düşürdüğünüz Zaman İyi Para Kazandırıyor.
Anladım , Geçmiş OlsunÖneriniz için teşekkürler ancak deneyebileceğimi sanmıyorumÇünkü kalıcı banlandım. Anlık gaza gelip memorynin hilesini açtım. Biliyorsunki oyunun oynayanı pek olmadığı için aynı adamlar denk gelip duruyor.Benim şansımada odaya moderator denk geldi kalıcı banladı.
para gelmiyo kart geliyo ınu satıyosungüvenilir bişey mi bu para hesabımıza nasıl ulaşıcak
Konuda Da Bahsettiğim Gibi %100 Güvenilir.Steam'in Yaptığı Bir Etkinlik.Para Da Steam Pazarında Satıldıktan Sonra Size Ulaşıyor.güvenilir bişey mi bu para hesabımıza nasıl ulaşıcak
Çıkan Karta Ve Verdiğiniz Fiyatta Satılmasına Göre Değişiyor , 3-5 TL Kazanabilirsiniz.Uğraşmaya Değer Mi ? Orasına Siz Karar Verin.ne kadar kazanç sağlıyor acaba yapmaya uğraşmaya değer mi sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?