Steam Etkinlikten Bedava Para Kazanmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Steam vardı bende öyle boş boş duruyordu malum fiyatlarda pahalı bunu deneyeceğim

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Güzel konu dostum yanlız pazarda iyi fiyata giderse güzel kazandırabilir ben çok denedim ve yaptım
Diğer oynadığım oyunlardan kart düşüyor fakat güzel wallpaper yada nadir birşey olduğunda güzel para ediyor
Küçük kartlardan aslında böyle kasacaksın

⚡️❄️
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Eyvallah, işe yarar taktik. Yapıyorum şimdi
Deneyip Yorum Yapabilirsiniz.
başkan hangi oyunları tavsiye edersin koleksiyon kartından çok para kazandıran yani 1 kart'tan 40 kuruş veya 35 kuruş veren oyun biliyormusun söylersen çok sevinirim
Şimdi Şöyle Oluyor Açıklayayım.Keşif Kuyruğundan Bahsediyorsanız Eğer Ki , Oraya Gelen Oyunların , Gelen Kartlarla Hiç Bir Alakası Yok.Onun Dışında Şu Anda Bu Kartların Çoğu 40-50 Kuruş Arası Gidiyor Zaten.
güvenilir mi hocma sence
Tabii Ki %100 Güvenilir.
Rica Ederim.
çok saolun deneyeceğim ve olursa artık rust oynayabilirim
Rica Ederim.Hayırlı Olsun O Zaman Oyununuz.
Steam vardı bende öyle boş boş duruyordu malum fiyatlarda pahalı bunu deneyeceğim
Denemesi Bedava Zaten Bir Şey Kaybetmezsiniz.Denedikten Sonra Yorum Yazabilirsiniz.
Güzel konu dostum yanlız pazarda iyi fiyata giderse güzel kazandırabilir ben çok denedim ve yaptım
Diğer oynadığım oyunlardan kart düşüyor fakat güzel wallpaper yada nadir birşey olduğunda güzel para ediyor
Küçük kartlardan aslında böyle kasacaksın
Teşekkür Ederim.O Dediğiniz Olay Oyundan Oyuna Göre Değişiklik Gösteriyor Tabii Ki.Wallpaper Düşürebilirseniz Ne Güzel :). Benim Bahsettiğim Konudaki Etkinlikte 10 Kart Var.Herhangi Biri Düşebilir.Sadece 10 Kereye Mahsus Değil.Çıkan Kart Bir Daha Çıkabiliyor.Fotoğraftan Görebilirsiniz.Çoğu Şu Anda 35-50 Kuruş Arası Bi Fiyata Gidiyor.
Post automatically merged:

Son düzenleme:
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
denemeye başlayacağım teşekkür ederim ama daha fazla taktik var mı :)

⚡️❄️
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
denemeye başlayacağım teşekkür ederim ama daha fazla taktik var mı :)
Denedikten Sonra Yorum Yaparsanız İnsanlara Güven Aşılamış Olursunuz.Daha Fazla Taktikten Kastınız Steam Paranızı Katlamaksa Eğer , Çeşitli Yerlerde Videoları Var , Bakabilirsiniz.

seni benden daha iyi tanıyorum
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Peki kartları düşürmek için bir uygulama varmı söylersen sevinirim.

⭐⭐⭐⭐⭐
Banlı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
1 aydır uğraşıyorum 15tl kazandım

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Böyle şeyleri hiçbir zaman yapamadım ama bunu kesinlikle deneyeceğim elinize sağlık

⚡️❄️
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Üzülerek Söylüyorum Ki , Etkinlik Maalesef Sona Erdi.Başka Etkinliklerde Görüşmek Üzere.
Konu Kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...