Üye
emegine saglık
Deneyip Yorum Yapabilirsiniz.Eyvallah, işe yarar taktik. Yapıyorum şimdi
Şimdi Şöyle Oluyor Açıklayayım.Keşif Kuyruğundan Bahsediyorsanız Eğer Ki , Oraya Gelen Oyunların , Gelen Kartlarla Hiç Bir Alakası Yok.Onun Dışında Şu Anda Bu Kartların Çoğu 40-50 Kuruş Arası Gidiyor Zaten.başkan hangi oyunları tavsiye edersin koleksiyon kartından çok para kazandıran yani 1 kart'tan 40 kuruş veya 35 kuruş veren oyun biliyormusun söylersen çok sevinirim
Tabii Ki %100 Güvenilir.güvenilir mi hocma sence
Rica Ederim.emegine saglık
Rica Ederim.Hayırlı Olsun O Zaman Oyununuz.çok saolun deneyeceğim ve olursa artık rust oynayabilirim
Denemesi Bedava Zaten Bir Şey Kaybetmezsiniz.Denedikten Sonra Yorum Yazabilirsiniz.Steam vardı bende öyle boş boş duruyordu malum fiyatlarda pahalı bunu deneyeceğim
Teşekkür Ederim.O Dediğiniz Olay Oyundan Oyuna Göre Değişiklik Gösteriyor Tabii Ki.Wallpaper Düşürebilirseniz Ne GüzelGüzel konu dostum yanlız pazarda iyi fiyata giderse güzel kazandırabilir ben çok denedim ve yaptım
Diğer oynadığım oyunlardan kart düşüyor fakat güzel wallpaper yada nadir birşey olduğunda güzel para ediyor
Küçük kartlardan aslında böyle kasacaksın
Denedikten Sonra Yorum Yaparsanız İnsanlara Güven Aşılamış Olursunuz.Daha Fazla Taktikten Kastınız Steam Paranızı Katlamaksa Eğer , Çeşitli Yerlerde Videoları Var , Bakabilirsiniz.denemeye başlayacağım teşekkür ederim ama daha fazla taktik var mı![]()
Rica Ederim.çok iyi adamsın
Oyun Kartlarını Düşürmekten Bahsediyorsanız.Idle Master'a Bakabilirsiniz.Peki kartları düşürmek için bir uygulama varmı söylersen sevinirim.
Rica Ederim DostumEren fuckin Jaeger ı görünce dayanamadım geldim eline sağlık![]()