Steam Fiyatı 24 TL Olan Oyun, Epic Storeda Ücretsiz Oldu !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Epic Games Store, kullanıcılarına ücretsiz oyun sunmaya devam ediyor. Aksiyon türündeki The End is Nigh oyununu ücretsiz olarak sunan platform, oyunculara 12 Eylül tarihine kadar oyunu kütüphanelerine ekleme fırsatı tanıyor.
Steam’in en büyük rakibi olan Epic Games Store, oyun geliştiricilerini yaptığı düşük kesintilerle kendisine çekerken kullanıcıları ise her hafta verdiği ücretsiz oyunlarla platforma çekmeye çalışıyor. Oyunculara her hafta ücretsiz oyunlar veren Epic Games Store, bu hafta 17 yaş üstü derecelendirmeye sahip The End is Nigh oyununu seçti.

Oyunun Epic Games mağazasındaki tanıtım yazısı ise şöyle: “The End is Nigh, büyüyen bir macera platform oyunudur. Oyunda çok fazla ölürsünüz ama sorun değil çünkü muhtemelen zaten ölüsünüz.” Gelin oyunun detaylarına ve oyunu nasıl edineceğinize yakından bakalım.

The End is Nigh minimum sistem gereksinimleri:
İşletim sistemi: Windows 7 ve üstü
İşlemci: Intel Core 3
Bellek: 2 GB RAM
Ekran Kartı: OpenGL 3.0 veya üzeri desteği olan ekran kartı
Depolama: 500 MB

wp1890589-peaky-blinders-wallpapers.jpg

Üye
8 HİZMET YILI
birader link varmı nası alcaz bu oyunu bedavaya şimdidem teşekkür :)
Post automatically merged:

buldum reis saolasın bu arada link
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Ultra Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Stem buna bozulur Xd adamlar her türlü kazanç peşinde epic games'in taktiğini sevdim bide rainbow 6 siege de ücretsiz olsa üff

Göklerde Ülküm Ne Mutlu TÜRKÜM
Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
oynamıyorum oyun hakkında bilgimde yok fakat alayım dedim lazım olur belki eyvallah bilgilendirmen için :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...