MuhammeDalgali' Alıntı:Google'da "Steam *****" aratarak birçok seçenek bulabilirsin. Ama Bu dosyaları indirirken dikkatli ol mutlaka virüs programı bulunsun pc de ve paylaşım tarihlerine dikkat et eski tarihlilere güvenme. Son olarak sahte hesap kullanarak test et yoksa hesabın ban yiyebilir. En son çıkan Cracked Steam di galiba ama hiçbirini kendim denemedim.
TestaMent' Alıntı:MuhammeDalgali' Alıntı:Google'da "Steam *****" aratarak birçok seçenek bulabilirsin. Ama Bu dosyaları indirirken dikkatli ol mutlaka virüs programı bulunsun pc de ve paylaşım tarihlerine dikkat et eski tarihlilere güvenme. Son olarak sahte hesap kullanarak test et yoksa hesabın ban yiyebilir. En son çıkan Cracked Steam di galiba ama hiçbirini kendim denemedim.
Steam Crackı İndiedim Oyunlar Vardı Baya İndirmeyi Denedim Lisans Gecersiz Diyor
Sorunu Cözersen Sevinirim Yada Sölersen Şimdiden Teşekkürler Teknikler.
Bu Arada Arkadaşlar Günceldir Yardımlarını Bekliyorum.
MuhammeDalgali' Alıntı:TestaMent' Alıntı:MuhammeDalgali' Alıntı:Google'da "Steam *****" aratarak birçok seçenek bulabilirsin. Ama Bu dosyaları indirirken dikkatli ol mutlaka virüs programı bulunsun pc de ve paylaşım tarihlerine dikkat et eski tarihlilere güvenme. Son olarak sahte hesap kullanarak test et yoksa hesabın ban yiyebilir. En son çıkan Cracked Steam di galiba ama hiçbirini kendim denemedim.
Steam Crackı İndiedim Oyunlar Vardı Baya İndirmeyi Denedim Lisans Gecersiz Diyor
Sorunu Cözersen Sevinirim Yada Sölersen Şimdiden Teşekkürler Teknikler.
Bu Arada Arkadaşlar Günceldir Yardımlarını Bekliyorum.
Dediğim gibi bunları ben kullanmadım o yüzden bilemiyorum neden öyle bi hata verdiğini ama Steam büyük bi koruma içeriyor o yüzden bu crackler çok uzun süre işe yaramaz yani yakın zamanda çıkmış olanları deneyin.