Süper Üye
İnternetim 10 downland 0.5 upload bf falan birsürü oyun var sadece bfyi indirmek zaten 3 günümü alir baska cozumu yokmu acabaSteam'i silersen eğer tüm oyunlarında silinir haliyle terkardan yüklemek zorunda kalırsın yeniden yükle bakalım boş ver oyunlar gitsin bir daha yüklersin
Steam'i komple kapatıp steam geçici dosyaları içeren bir klasör oluşturur bu klasörü silmek bazen sorunları çözebilir bilgisayarındaki "C:\Program Files (x86)\Steam\userdata" klasörüne git ve "userdata" klasörünü sil bunu yaptıktan sonra modeme bi reset çek ondan sonra gir steam'e bakalım açılacak mıİnternetim 10 downland 0.5 upload bf falan birsürü oyun var sadece bfyi indirmek zaten 3 günümü alir baska cozumu yokmu acaba
steamapps common daki oyun dosyalarını başka bir yere kes yapıştır yap steami sil tekrar yükle oyunları tekrar eski yerine koyup yüklemeye çalışırsan olur (epic gamesde aynısını yapıyorum steam için de olabilir)Öncelikle konuyu yanlıs yere actiysam eger özür dilerim. Steam giriş yapma yeri kullanıcı adı şifre girme yeri gelmiyor. Siyah ekranda kalıyor lütfen yardımcı olurmusunuz. Silip yüklesem eğer steami oyunları silmişim gibi gözükür mü? ,sıkıntı cıkarır mı ?. Oyunları geri indirmeden oynayabilirmiyim?
Fotoğrafta göründüğü gibi normalde orda kullanıcı adı şifre yazma yeri olması gerekiyor ama simsiyah gözüküyor.
hocam sil yükle yapmayı denermisin bi olmazsa yazarsınÖncelikle konuyu yanlıs yere actiysam eger özür dilerim. Steam giriş yapma yeri kullanıcı adı şifre girme yeri gelmiyor. Siyah ekranda kalıyor lütfen yardımcı olurmusunuz. Silip yüklesem eğer steami oyunları silmişim gibi gözükür mü? ,sıkıntı cıkarır mı ?. Oyunları geri indirmeden oynayabilirmiyim?
Fotoğrafta göründüğü gibi normalde orda kullanıcı adı şifre yazma yeri olması gerekiyor ama simsiyah gözüküyor.
Görev yöneticisinden steam ile alakalı herşeyi sonlandırın ve steam'i yönetici olarak çalıştırın,eğer tekrar aynı şeyi yaparsa görev çubuğu imgelerinden steame birkaç kere basın sorununuz çözülecektir.Öncelikle konuyu yanlıs yere actiysam eger özür dilerim. Steam giriş yapma yeri kullanıcı adı şifre girme yeri gelmiyor. Siyah ekranda kalıyor lütfen yardımcı olurmusunuz. Silip yüklesem eğer steami oyunları silmişim gibi gözükür mü? ,sıkıntı cıkarır mı ?. Oyunları geri indirmeden oynayabilirmiyim?
Hayır yok denedim. Görev yöneticisinde hiçbirşey açık değil steamle alakalı.görev yöneticisinden steam in olduğu yerde büyük ihtimal 5 6 tane vardır hepsini sonlandır illaki kapanır o zaman tekrar başlat eğer yine aynıysa steami sil aga yapıcak bişey yok 3 gün bekle bfyi canın sağolsun :d
Denedim olmuyor.Görev yöneticisinden steam ile alakalı herşeyi sonlandırın ve steam'i yönetici olarak çalıştırın,eğer tekrar aynı şeyi yaparsa görev çubuğu imgelerinden steame birkaç kere basın sorununuz çözülecektir.
Silip yükledim hala olmadıhocam sil yükle yapmayı denermisin bi olmazsa yazarsın
kendim aynı hatayı bu şekilde çözüyordum fakat sizde olmuyor ise ekstra bir çözümüm yok maalesef.Hayır yok denedim. Görev yöneticisinde hiçbirşey açık değil steamle alakalı.
Denedim olmuyor.
Silip yükledim hala olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?