Çözüldü Steam giriş yapma yeri kullanıcı adı şifre girme yeri gelmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Öncelikle konuyu yanlıs yere actiysam eger özür dilerim. Steam giriş yapma yeri kullanıcı adı şifre girme yeri gelmiyor. Siyah ekranda kalıyor lütfen yardımcı olurmusunuz. Silip yüklesem eğer steami oyunları silmişim gibi gözükür mü? ,sıkıntı cıkarır mı ?. Oyunları geri indirmeden oynayabilirmiyim?
Fotoğrafta göründüğü gibi normalde orda kullanıcı adı şifre yazma yeri olması gerekiyor ama simsiyah gözüküyor.

Ekli dosyalar

• Screenshot_76.png
    Screenshot_76.png
    68.5 KB · Görüntüleme: 64
Çözüm
Geniş Ekran modunda çalıştırmayı deneyin, daha sonrasında steamı beta sürümünüzü değiştirip tam tersi yapın.
Eğer beta sürümündeyseniz hiçbirine geçin hiçbirindeyseniz önce betaya dönüp deneyin olmazsa geri hiçbirine dönün.
Steamapps hariç bütün dosyaları yedekleyip bir flasha dosyaları silin paket çıkartması yapacaktır steamı yeniden başlatıp indirme yapmazsa açılmazsa yada dll eksik çıkarsa dll'nin adını yedeklediğiniz dosyalardan aratıp steamın kurulu olduğu dosya konumuna atıp tekrar steamı açmayı deneyin.
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Steam'i silersen eğer tüm oyunlarında silinir haliyle terkardan yüklemek zorunda kalırsın yeniden yükle bakalım boş ver oyunlar gitsin bir daha yüklersin

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Steam'i silersen eğer tüm oyunlarında silinir haliyle terkardan yüklemek zorunda kalırsın yeniden yükle bakalım boş ver oyunlar gitsin bir daha yüklersin
İnternetim 10 downland 0.5 upload bf falan birsürü oyun var sadece bfyi indirmek zaten 3 günümü alir baska cozumu yokmu acaba

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
İnternetim 10 downland 0.5 upload bf falan birsürü oyun var sadece bfyi indirmek zaten 3 günümü alir baska cozumu yokmu acaba
Steam'i komple kapatıp steam geçici dosyaları içeren bir klasör oluşturur bu klasörü silmek bazen sorunları çözebilir bilgisayarındaki "C:\Program Files (x86)\Steam\userdata" klasörüne git ve "userdata" klasörünü sil bunu yaptıktan sonra modeme bi reset çek ondan sonra gir steam'e bakalım açılacak mı

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Belki çok basit olacak ama görev yöneticisinden işlemler pencerisini açıp steam ile alakalı üst üste 15 tane servis çalışıyor muhtemelen birinin görevini sonlandır dediğinde hepsi kapanacak sonra steamın kurulu olduğu dizinden steamin exe dosyasına tıklayarak aç servisler kapandığı için tekrar steam güncelleniyor dediğinde düzeliyor client

Not : Kendi Bilgisayarımda Bu Şekilde Çözmüştüm

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
Öncelikle konuyu yanlıs yere actiysam eger özür dilerim. Steam giriş yapma yeri kullanıcı adı şifre girme yeri gelmiyor. Siyah ekranda kalıyor lütfen yardımcı olurmusunuz. Silip yüklesem eğer steami oyunları silmişim gibi gözükür mü? ,sıkıntı cıkarır mı ?. Oyunları geri indirmeden oynayabilirmiyim?
Fotoğrafta göründüğü gibi normalde orda kullanıcı adı şifre yazma yeri olması gerekiyor ama simsiyah gözüküyor.
steamapps common daki oyun dosyalarını başka bir yere kes yapıştır yap steami sil tekrar yükle oyunları tekrar eski yerine koyup yüklemeye çalışırsan olur (epic gamesde aynısını yapıyorum steam için de olabilir)

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
görev yöneticisinden steam in olduğu yerde büyük ihtimal 5 6 tane vardır hepsini sonlandır illaki kapanır o zaman tekrar başlat eğer yine aynıysa steami sil aga yapıcak bişey yok 3 gün bekle bfyi canın sağolsun :d

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
hocam sil yükle yapmayı denermisin bi olmazsa yazarsın

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Kanka bu çoğu oyunda saçma bir şekilde ger.ekleşiyor. Görev yöneticisinde hala steam uygulamaları çalışıyorsa hepsini teker teker sonlandırman gerek. Bununla da çözülmüyorsa steamı silip yüklemek bir seçenek olabilir.

Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur
Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
3 HİZMET YILI
Görev yöneticisinden steam ile alakalı herşeyi sonlandırın ve steam'i yönetici olarak çalıştırın,eğer tekrar aynı şeyi yaparsa görev çubuğu imgelerinden steame birkaç kere basın sorununuz çözülecektir.

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
görev yöneticisinden steam in olduğu yerde büyük ihtimal 5 6 tane vardır hepsini sonlandır illaki kapanır o zaman tekrar başlat eğer yine aynıysa steami sil aga yapıcak bişey yok 3 gün bekle bfyi canın sağolsun :d
Hayır yok denedim. Görev yöneticisinde hiçbirşey açık değil steamle alakalı.
Görev yöneticisinden steam ile alakalı herşeyi sonlandırın ve steam'i yönetici olarak çalıştırın,eğer tekrar aynı şeyi yaparsa görev çubuğu imgelerinden steame birkaç kere basın sorununuz çözülecektir.
Denedim olmuyor.
hocam sil yükle yapmayı denermisin bi olmazsa yazarsın
Silip yükledim hala olmadı :(

Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur
Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
3 HİZMET YILI
Hayır yok denedim. Görev yöneticisinde hiçbirşey açık değil steamle alakalı.

Denedim olmuyor.

Silip yükledim hala olmadı :(
kendim aynı hatayı bu şekilde çözüyordum fakat sizde olmuyor ise ekstra bir çözümüm yok maalesef.

Enkaz altındayım canım belki başka baharlara
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
9 HİZMET YILI
spoofer ile alakalı bir işlem yaptıysan ondan kaynaklı bir sorun olabilir , veya internetin yavaş ise arka planda birşey iniyordur veya windows güncellemesi felan yaptığından dolayı da öyle yapıyor olabilir. onları kontrol et istersen

dany so hot she melt the snow
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
Geniş Ekran modunda çalıştırmayı deneyin, daha sonrasında steamı beta sürümünüzü değiştirip tam tersi yapın.
Eğer beta sürümündeyseniz hiçbirine geçin hiçbirindeyseniz önce betaya dönüp deneyin olmazsa geri hiçbirine dönün.
Steamapps hariç bütün dosyaları yedekleyip bir flasha dosyaları silin paket çıkartması yapacaktır steamı yeniden başlatıp indirme yapmazsa açılmazsa yada dll eksik çıkarsa dll'nin adını yedeklediğiniz dosyalardan aratıp steamın kurulu olduğu dosya konumuna atıp tekrar steamı açmayı deneyin.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...