Üye
steam guardı telefondan hallettim 8 gündür kullanıyorum ancak hala bana 15 gün bekletme uyguluyor pazarda bu nasıl çözülür ?
usta zaten bekledim şuan 8. gün 7 gün bekledikten sonra açılıyor diyor ama hala açılmadı onu soruyorumkural bu yapacak bir şey yok bekleyeceksin
"Nasıl işliyor? Eğer hesabınız bir mobil kimlik doğrulayıcı tarafından son 7 gün boyunca korunmamışsa, hesabınızdan gidecek öğeler Steam tarafından 15 güne kadar bir süre boyunca tutulacaktır. Bu size beklemede olan ve sizin gerçekleştirmediğiniz işlemleri tespit etmeniz için gerekli zamanı tanır."usta zaten bekledim şuan 8. gün 7 gün bekledikten sonra açılıyor diyor ama hala açılmadı onu soruyorum
Steam guard'ı yükledikten 7 gün sonra eşyayı satışa çıkarırsanız beklemenize gerek kalmıyor. Yani 7 gün beklemek zorundasınız. diyor 15 gün bekletiyor zaten, 15 gün sonra pazar listelemelerimde kısıtlama olmayacak mı ?15 gün beklemelisin 7 değil
Steam guard'ı yükledikten 7 gün sonra eşyayı satışa çıkarırsanız beklemenize gerek kalmıyor. Yani 7 gün beklemek zorundasınız. diyor 15 gün bekletiyor zaten, 15 gün sonra pazar listelemelerimde kısıtlama olmayacak mı ?"Nasıl işliyor? Eğer hesabınız bir mobil kimlik doğrulayıcı tarafından son 7 gün boyunca korunmamışsa, hesabınızdan gidecek öğeler Steam tarafından 15 güne kadar bir süre boyunca tutulacaktır. Bu size beklemede olan ve sizin gerçekleştirmediğiniz işlemleri tespit etmeniz için gerekli zamanı tanır."
Bisey DegilBeyler açıldı dediğim gibi 7 gün bekleniyormuş bugün 7. gün olarak sayıldı teşekkürler iyi forumlar