steam güncelleme için çevrimiçi olmalıdır hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Öncelikle merhaba sorunum steam'e giremem çift tıklıyorum 10-15 sn sonra ''Steam güncelleme için çevrimiçi olmalıdır. Lütfen ağ bağlantınızı kontrol edin ve yeniden deneyin'' hatasını veriyor internete bağlıyım. Youtubede ki bütün denilen şeyleri yaptım CSDVersionu 0 yaptım, modemi restartladım, dns ayarlarını 8.8.8.8, 8.8.4.4 yaptım, sistem geri yüklemeden 2 ay önceye getirdim, steam silip yükledim fakat hiçbirin de olmadı yardım ederseniz sevinirim
Post automatically merged:

yokmu anlayan

Son düzenleme:
Dean Winchester
Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Bende de o Hata var Anlayamadım.

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Güncel++

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
6 HİZMET YILI
Proxy yazılımları varsa kaldır. Yoksa İnternet explorer > İnternet Seçenekleri > Bağlantılar > Yerel Ağ ayarları
Üstten ayarları otmatik olarak agıla kısmı olmalı etkinleştir Alttanda yerel ağ için bir proxt sunucusunu aktif kılan yeri etkinleştir Adres kısmı boş port 80 olacak muhtemelen 80 olarak karşına çıkacak zaten. Onun altında yerel adresler için proxy suncusunu altayı seç aslında bu Proxy yazılımlarından kaynaklanan bir hata ve sonuç olarak aktif bir hack platrformundayız mutlaka hepinizde proxyler vardır bundan sonrakı tavsiyem çerezleri bir kontrol et (biliyorum ne alakası var ama öyle işte :D) Kolay gelsin

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Proxy yazılımları varsa kaldır. Yoksa İnternet explorer > İnternet Seçenekleri > Bağlantılar > Yerel Ağ ayarları
Üstten ayarları otmatik olarak agıla kısmı olmalı etkinleştir Alttanda yerel ağ için bir proxt sunucusunu aktif kılan yeri etkinleştir Adres kısmı boş port 80 olacak muhtemelen 80 olarak karşına çıkacak zaten. Onun altında yerel adresler için proxy suncusunu altayı seç aslında bu Proxy yazılımlarından kaynaklanan bir hata ve sonuç olarak aktif bir hack platrformundayız mutlaka hepinizde proxyler vardır bundan sonrakı tavsiyem çerezleri bir kontrol et (biliyorum ne alakası var ama öyle işte :D) Kolay gelsin
explorer yok bende chorme var onu nası yapcaz
Post automatically merged:

Güncel ++

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...