şuna bak:Ekli dosyayı görüntüle 90952
Şekilde de görüldüğü gibi sürekli bu hatayı alıyorum. Düne kadar çok rahat bir şekilde girip çıkabiliyordum.
Hocam kablosuz internete bağlanıyorum . Söylediğin her şeyi yaptım fakat düzelmedi .Vpn kapatın deneyin olmuyorsa kaldırıp deneyin ethernet kablosunu çıkartıp takın dns adresinizi değiştirin modem resleyin hem arkadan hem sayısal internet adresinden ağ bağlantılarına tıklayıp sorun giderden adımları takip edin local steam klasörü cacheyi temizleyin temiz steam kurulumu yapın
Wifi ile alakalı bir sıkıntı diğer harici her şeyde internetinizde bir sıkıntı yoksa wireless ağınızla ilgili bir problem mevcut sıkıntı değil wifi ayarlarınızı resetleyin kablosuz ağlarınızın şifrelerinizi ve adreslerini değiştirin wifi ile her şeyi sıfırlayıp yine de olumlu sonuç alamıyorsanız internet sağlayıcınızın müşteri hizmetleri numarasından wifi ile alakalı bir sıkıntı olduğunu steam'e erişemediğinizi dile getirin sonuca kavuşacaktır iyi forumlar hocam çözüme kavuşması dileğiyle..Hocam kablosuz internete bağlanıyorum . Söylediğin her şeyi yaptım fakat düzelmedi .
güncelleme vs yapmış olabilir sistem win geri yükleme yapEkli dosyayı görüntüle 90952
Şekilde de görüldüğü gibi sürekli bu hatayı alıyorum. Düne kadar çok rahat bir şekilde girip çıkabiliyordum.
En son 1 ay önce yaptım güncellemeleri. Yeni yapılan güncellemelerde Güvenlik Duvarı'nın var .güncelleme vs yapmış olabilir sistem win geri yükleme yap
VPN kapalı duruyor . Modemle ilgili bir hataysa sanırım müşteri hizmetlerini aramam gerekiyor fakat mobil veriye geçip de aynı işlemleri yaptığımda da aynı hatayı alıyorum .VPN açıksa kapat yoksa modeminle alakalı bir sorun olabilir
şuna bak:Ekli dosyayı görüntüle 90952
Eyvallah hocam sorunumu çözdü bu .şuna bak: