Seçkin Üye
Arkadaşım steam üzerinden hediye olarak oyun satmış oyunun alt fiyatından oyunu teslim etmiş sonrasında oyun iade yemiş ve sattıgı kişide bilgileri var sattıgı kişiler dava açacagım diyor birşey çıkarmı?
oyunun alt fiyatından derken ? açarmısın orayı biraz .Arkadaşım steam üzerinden hediye olarak oyun satmış oyunun alt fiyatından oyunu teslim etmiş sonrasında oyun iade yemiş ve sattıgı kişide bilgileri var sattıgı kişiler dava açacagım diyor birşey çıkarmı?
yani 700 liralık oyunu 600 den falan göndermiş galibaoyunun alt fiyatından derken ? açarmısın orayı biraz .
hocam kafam karıştı o nasıl oluyor , şimdi cevap versem yanlış olabilir oyüzden soruyorum . hangi oyunu 600 den nasıl göndermişyani 700 liralık oyunu 600 den falan göndermiş galiba
hogwarts oyunu 700 lira o oyunu 600 liradan göndermiş yani arkadasa 600 lira atmış arkadasa 700 liralık oyunu ona almıshocam kafam karıştı o nasıl oluyor , şimdi cevap versem yanlış olabilir oyüzden soruyorum . hangi oyunu 600 den nasıl göndermiş
Evet oyun teslim edildi ama sonradan iade yediama attığı kişiye istediği oyun sorunsuz bir şekilde teslim edilmiş dimi burada herhangi bir sıkıntı yok ?
arkadaşında parayı alamadı sanırsam ? satın alımın olduğu site adamın bilgilerini size verecek ise mahkeme açın parayı geri alma olasılığınız yüksek . Eğer gamesatış,itemsatış vb gibi bir platformdan satın alım yaptıysanız büyük ihtimalle satın alım resmi olacağı için sıkıntısız alırsın diye düşünüyorum .Evet oyun teslim edildi ama sonradan iade yedi
Olayı yanlış anladın davalık olacak kişi benim arkadaşım o oyunu hediye etti parayı aldı sonra gonderdıgı oyun iade olduarkadaşında parayı alamadı sanırsam ? satın alımın olduğu site adamın bilgilerini size verecek ise mahkeme açın parayı geri alma olasılığınız yüksek . Eğer gamesatış,itemsatış vb gibi bir platformdan satın alım yaptıysanız büyük ihtimalle satın alım resmi olacağı için sıkıntısız alırsın diye düşünüyorum .
arkadaşın mı iade etmişOlayı yanlış anladın davalık olacak kişi benim arkadaşım o oyunu hediye etti parayı aldı sonra gonderdıgı oyun iade oldu
gönderdiği oyun iade oldu diye bir şey yok dostum steamde ne alaka anlamadım yada anlatamadın . bu arada arkadaşının yaptığı işten dolayı sen niye davalık olacaksınOlayı yanlış anladın davalık olacak kişi benim arkadaşım o oyunu hediye etti parayı aldı sonra gonderdıgı oyun iade oldu
Hocam alt fiyattan sattığı için mi oldu bu olay anlamadimyani 700 liralık oyunu 600 den falan göndermiş galiba
adamın parasını aldı attıgı oyunda iade oldu adama oyunu iade olan adam sıkayet etse dıyorum ben olmayacagım arkadas ztngönderdiği oyun iade oldu diye bir şey yok dostum steamde ne alaka anlamadım yada anlatamadın . bu arada arkadaşının yaptığı işten dolayı sen niye davalık olacaksın?