Steam Hesabi Çalinmasi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Birisi Steam Hesabina Girip Mesaj Yollamiş 50 Dolar Verdi Falan Diye Link Atmiş Hesap E-posta 2 faktörlü koruma falan güvenlik şeyleri var sonradanda zaten e-posta ve steam şifresi degiştim nasil girmiş olabilirler virüs varsa daha nerden anlarim malwarebyte yükledim bi 2 tane şey buldu sildim şuan bişey yok + olarak gece pc sifirladim sabahina oldu nasil olabilir böyle bişey pc de bişeyde yüklü degildi önceden kalmiş olsa dicem önceden neden olmadi ? aklina birşey gelen varsa veya virüs varsa nasil bulabilirim çözümü olanlar yazabilir mi

Ekli dosyalar

• image_2023-10-11_160230026.png
    image_2023-10-11_160230026.png
    10.9 KB · Görüntüleme: 55
Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
benimde başıma geldi bu olay dalgınlığıma geldi girdim hesapta çok birşey yoktu uğraşmadım ama kesinlikle ücretsiz trade falan mesajlara girmeyin arkadaşlar

Onaylı Üye
Ödüller
1
1 HİZMET YILI
iso ya işliyceni düşünmüyurum 1 tane türeme işte keske tıklamasaydınız benimde basıma gelcektiki elimi cektim xd bir şey kalmamıstır

Banlı Üye
1 HİZMET YILI
Stealer vesaire vardır format at bence teniz bir çözüm illa atmayacaksan temp dosyanızı temizleyin

Stealer vesaire vardır format at bence teniz bir çözüm illa atmayacaksan temp dosyanızı temizleyin
Hesaplarınızınşifresini veya mailinizide degiştirin

Üye
1 HİZMET YILI
benimde arkadaşlarımın hesapları çalındı bi çözümü yok diye biliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...