Princesha İme Me Je Ti
Seçkin Üye
Selamın aleyküm öncelikle iyi forumlar. Başlıkta da belirttiğim gibi steam hesabım çalındı çalınma sebebi kafamı emcükleyim bir linke tıkladım gerisini tahmin edebilirsiniz. 
Çalındıktan 30dakika sonra bir ticket gönderdim. Size sorularım şunlar tickette satın alınan steam cüzdan kodları ve bakiyeler mevcut kimin adına, nereden ve nasıl alındığıyla ilgili resimler mevcut yaklasık 1 bucuk gün oldu resimde de görünüyor.
1- Daha önce böyle birşey yaşayan oldu mu oldu ise aydınlatabilir mi
2- Ortalama kaç günde dönüş yaparlar aceba
3- Yazdığım yazı Türkçe ve biraz olsun uzun (Bazı forumlarda yazdığın yazı Türkçe ve uzun olursa dönüş yapmıyorlar veya geç dönüyorlar diyor. Tabi ki ben buna inanmıyorum ama yine de soruyorum.) sizce böyle olması bir sorun mu?
4- Verdiğim bilgilerde eksiklik var mı sizce ?
Son olarak şunu demek istiyorum siz siz olun hiç bir linke tıklamayın
Kimse kimseye bedava birşey vermiyor kodla bile olsa. Ki benimki bet sitesiydi...

Çalındıktan 30dakika sonra bir ticket gönderdim. Size sorularım şunlar tickette satın alınan steam cüzdan kodları ve bakiyeler mevcut kimin adına, nereden ve nasıl alındığıyla ilgili resimler mevcut yaklasık 1 bucuk gün oldu resimde de görünüyor.
1- Daha önce böyle birşey yaşayan oldu mu oldu ise aydınlatabilir mi
2- Ortalama kaç günde dönüş yaparlar aceba
3- Yazdığım yazı Türkçe ve biraz olsun uzun (Bazı forumlarda yazdığın yazı Türkçe ve uzun olursa dönüş yapmıyorlar veya geç dönüyorlar diyor. Tabi ki ben buna inanmıyorum ama yine de soruyorum.) sizce böyle olması bir sorun mu?
4- Verdiğim bilgilerde eksiklik var mı sizce ?
Son olarak şunu demek istiyorum siz siz olun hiç bir linke tıklamayın