Princesha İme Me Je Ti
Seçkin Üye
Öyle yapıyorlarmış zaten çalan Rus %75 hesap ya vaclı gelecek ya da OW den ban yemiş şekildeverdiğin bilgilerde şuan bir eksik gözükmüyor benimde başıma gelmişti ama hesabım vaclı bir şekilde geri döndü umarım sanada aynısı olmaz dostum :/
Satın almadım hesabı yeni kurdum askerden geldiğimde yaklaşık 6 ay once falan 2. seviyede prime account falan aldım cs ye ufak bir envanter yaptım sonradan oyunlar almaya basladım age of serisi pes vs.hocam hesabı satın mı aldınız herhangı bır site üzerinden
Aynen öyle hesap seninde zaten her türlü alırsın hesabıEğer herşey dediğin gibiyse %85 Hesap senindir. En önemli etkenler steam cüzdan kodları ve bakiyeler zaten meraklanma çok geçmeden dönüş yaparlar. Korona virüs sebebi ile steam çalışanların çoğu evlerine gitti az destek ekibi olduğu için biraz geç yanıt verebilirler. Uzun yazıylada ilgili olabilir belki cevap vermemeleri bilmiyorum tam olarak bişey söylemek istemiyorumda eğer 10 günü geçerse yeni bir ticket aç orda kısaca anlat derdini.
Bu verdiğim bilgiler dışında ne isteyebilirler ki ? Fark etmez istediklerini sorsunlar yeter ki geri alayımHesabın sana ait olduğunu doğrulayabilirsen her türlü geri alırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?