Unfortunately, I tried very hard. NegativeYou can contact the steam support care section.I think they might help you to solve this problem
Zaten formatladım vs... Tek amacım bu hesabı kurtarmakİlk önce bilgisayarını güzel bir virüs programı ile tarat bi bak virüs var mı diye
Farkındayım. Ama şuanlık tek amacım bu hesabı kurtarmak. Doğal yollarla kurtarılmıyor. Steam destek olumsuz yanıt verip duruyor.telefonuna steam guardı indir o zman en aza iner çalınma riski aretık bu hesap için yapabilecek bişeyin yok sanırım
Farkındayım. Ama şuanlık tek amacım bu hesabı kurtarmak. Doğal yollarla kurtarılmıyor. Steam destek olumsuz yanıt verip duruyor.telefonuna steam guardı indir o zman en aza iner çalınma riski aretık bu hesap için yapabilecek bişeyin yok sanırım
Kanka zaten steam destekle iletişime geçtim. Satın alma geçmişi, hatta karttan çekilen ekran görüntülerini dahi istediler. Son olarak ilk kullanılan cd-key'i soruyorlar hesap eski olduğu için. Fakat hatırlamak mümkün değil.kanka bu hesap için yapılabilecek tek şey steam destek ile iletişime geçmek benimde çalınmıştı steam destekten satın aldığım şeyleri falan ss alıp gönderdim öyle verdiler fakat çalan kişi csgo'dan vac yedirtti :/ hesabı kurtardım ama steam destekten başka çaren yok...
Steam destekle iletişime geçtiğimde olumsuz sonuç alıyorum.geçmiş olsun dostum biraz zor alırsın gibi duruyor destekle iletişime geç bir çare aramaya çalış başka hiçbir şekilde geri alamazsın
Format attım dostumGeçmiş olsun dostum steam hesabını nasıl çalıyorlar bu arada,Ayrıca bir virüs kontrolü yapmanı öneriyorum.
ozaman yapabilecek başka bir şey yok ısrar etmeye çalış hatırlamıyorum falan de belki ama zannetmiyorumKanka zaten steam destekle iletişime geçtim. Satın alma geçmişi, hatta karttan çekilen ekran görüntülerini dahi istediler. Son olarak ilk kullanılan cd-key'i soruyorlar hesap eski olduğu için. Fakat hatırlamak mümkün değil.
Hani ne bileyim yasal olmayan yollarla hesabımı geri alma ihtimalim yok mu hiçozaman yapabilecek başka bir şey yok ısrar etmeye çalış hatırlamıyorum falan de belki ama zannetmiyorumgeçmiş olsun bu konuda başka bir şey yapman mümkün değil gibi duruyor
Dostum karttan satın alma geçmişi istediler onu bile attım. Ama hesap çok eski olduğundan dolayı ilk kullanılan cd-key'i isteyip duruyorlar en son aşamada. Elimden gelen her şeyi yapıyorum. Yok..Daha önce hiç kredi kartı ile hesapta birşey yada cüzdan kodu satın aldınmı.
Benimde geçenlerde çalındı hesabım hesapda daha önceden kullandıgım kredi kartının son 4 hanesini ve kart üstündeki ismimi iletmem ile hesabı geri aldım.
Gençler forumdaki yorumları okumuyor musunuz. Veya forumda da belirttiğim gibi son aşamaya kadar geliyorum. Hesap eski olduğundan dolayı ilk kullanılan cd-key'i istiyorlar. Ve onu bulmam imkansız.steam destek başvuru yaparsan gerekli bilgileri verirsen hasabı geri veriyorlar
Gençler forumdaki yorumları okumuyor musunuz. Veya forumda da belirttiğim gibi son aşamaya kadar geliyorum. Hesap eski olduğundan dolayı ilk kullanılan cd-key'i istiyorlar. Ve onu bulmam imkansız.geri alınabilir aslında steam destek den
dostum key kayıt etmedim ama meil adresimle veya telefon dogrulaması ile yapa bilirim desen olması lazım broSteam destekle iletişime geçtiğimde olumsuz sonuç alıyorum.
Format attım dostum
Olan oldu bir kere, Guard yapmamıştım zamanında. Mail doğrulaması vardı ama. Zaten sste de belirttiğim gibi ilk e postayı değiştiriyor arkadaş.steam hesabi nasil calinir arkdas iki adimliodguralama falan etkinlesdirin her girisde telefondan onaylayin
Özelden discord id atabilir misiniz acabadostum key kayıt etmedim ama meil adresimle veya telefon dogrulaması ile yapa bilirim desen olması lazım bro
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?