Steam hesabım çalındı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Başlıkta da yazdığım gibi Steam hesabımda guard olmasına rağmen çalındı. Çalan kişi mail adresini telefon numarasını hesap adını her şeyi değiştirmiş. Hesaba ne zaman girmeye çalışsam guard kod isterdi ya mailden ya da telefon numarasından çalınırken istememesi enteresan. Steam desteğe girdiğimde hesabım çalındıya tıklayınca hesaba giriş yapmamı ya da parolamı sıfırlamamı istiyor. Her şey değiştiği için ikisini de yapamıyorum yardımcı olup yönlendirebilecek birisi varmıdır ?

Süper Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Steam'a ticket atarak ilk satın alma tarihini o satın alımın fatura adres bilgilerini kullandığın kartları, kullanıcı adlarını vb bilgileri göndererek şansını bir deneyebilirsin. Kullanıcı adı steam üzerinde değiştirilemiyor giriş adını kullanarak ticket at. Başka yapabileceğin hiçbirşey yok.

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
benim yakın bir arkadaşında başına geldi Steama ticket attı 1-2 saate geri verdiler

Arda
Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
benim bir arkdasmımın da çalındı satın alımlarının ekran görütnülerni karrtdan çekilen paranın ss lerini stema yolla hesabını veriyorlar

Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Tek yapman gereken şey hesabında daha önce kullandığın kart bilgilerini vermek, hesabını kısa süre içerisinde Steam destek ekibinden geri alacaksın. Çok kişi bu yöntemle hesap satıyor ve daha sonra geri alıyor, tabii para ona kalıyor.

lol oynuom feedliom
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Steam desteğe ticket at. Önceden aldığın oyunlar olsun veya bakiye yüklemende kullandığın kart bilgilerini isterler. Önceden kullandığın "Steam Kullanıcı Ad"larını sorarlar. Fakat steam uygulamasına giriş yaparkenki kullanıcı adın değil. Steam Arayüzünde değiştirdiğin kullanıcı adlarını sorarlar.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
bilgisayarın rat yemiş olabilir sıfırlamanı öneririm

Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
benimde çalınmıştı geçmiş olsun

Onaylı Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
Bende bir kere steam hesabım çalınmıştı.Steam destek yaz adamlara hesabını güvence altına al

Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Tek yapman gereken şey hesabında daha önce kullandığın kart bilgilerini vermek, hesabını kısa süre içerisinde Steam destek ekibinden geri alacaksın. Çok kişi bu yöntemle hesap satıyor ve daha sonra geri alıyor, tabii para ona kalıyor.
Desteğe yazdım bakalım ne olcak yok bu direkt benim kendi hesabım yıllardır kullandığım hesap

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Başlıkta da yazdığım gibi Steam hesabımda guard olmasına rağmen çalındı. Çalan kişi mail adresini telefon numarasını hesap adını her şeyi değiştirmiş. Hesaba ne zaman girmeye çalışsam guard kod isterdi ya mailden ya da telefon numarasından çalınırken istememesi enteresan. Steam desteğe girdiğimde hesabım çalındıya tıklayınca hesaba giriş yapmamı ya da parolamı sıfırlamamı istiyor. Her şey değiştiği için ikisini de yapamıyorum yardımcı olup yönlendirebilecek birisi varmıdır ?
çalıntı hesapları satan siteleri bulup 1 dolara satın alabilirsin

Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
çalıntı hesapları satan siteleri bulup 1 dolara satın alabilirsin
kendi hesabımı çalan adamı bulup tekrar geri mi alayım ? :D hesabı kilitledim zaten desteğe de yazdım ingilizce olarak ben erişemiyorsam o da erişemez

Banlı Üye
3 HİZMET YILI
arkadaşların dediği gibi ticket açabilirsin dene olmazsa geçmiş olsun :D

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
ustam öncelikle geçmiş olsun direkt steam yetkililerine yaz eposta at yardımcı olurlar bilgileri hatırlıyosan

Hileci Geldi Hanım
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
geçmiş olsun o kadar güvenlik önlemine dahil çalındıysa steam'a da güven kalmadı demektir umarım en kısa zamanda geri alırsın hesabını geçmiş satın almalarının sslerini gönderirsen verirler geri diye ümit ediyorum

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
steame ticket at bide aldğın şeyleri gönder sonra 1-2 saate verirler heralde arkımında çalınmıştı öyle verdiler

Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Steam destekle iletişim kurdum geri aldım hesabı ugraştırmadılar

wl0

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
steama ticket atmaktan başka çözüm yok

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
kendi hesabımı çalan adamı bulup tekrar geri mi alayım ? :D hesabı kilitledim zaten desteğe de yazdım ingilizce olarak ben erişemiyorsam o da erişemez
steam çalınan tüm hesapları geri vermiyor e haliyle yapacak pek birşeyde kalmıyor. umarım şimdiye geri almışsındır hesabını
Post automatically merged:

Steam destekle iletişim kurdum geri aldım hesabı ugraştırmadılar
gözün aydın. steama ticket atarken senden neler istediler bunları paylaşabilir misin ? daha sonra ihtiyaç duyabilecek arkadaşlar olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...