Kötü olan yerler değildir kardeşim, insanlardır.
Süper Üye
Merhaba,Buna benzer bir şey başıma gelmişti Telefon ve E posta'da Guard olduğu için pek bi sorun olmadı ama anlattığın üzere eğer kanıtlarıyla birlikte gönderdiysen sana tekrar hesabı verceklerinden eminim.
Merhaba,Steam hesapları genellikle cd keyleriyle ilişkilendirilir cd keylerini saklamayan veya kaybeden kullanıcılar da vardır verdiğin diğer bilgilerin hesabının sahipliği konusunda destek olması gerekiyor ama son karar steam ekibine ait iletişime geçtikleri takdirde sana gerekli adımları bildireceklerdir umuyorum ki sorunun bir an önce çözülür
dostum saat kasmayı düşünüyordum bende alakasız ama önerir misin? benimde başıma böyle bir şey gelme ihtimali var mı ?Merhaba,
Steam ile iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz.
Bu hesabı kurtarabilmemiz maksadıyla bu hesabı oluşturmak için kullanılan ilk CD anahtarının sahipliğini doğrulamamız gerekiyor. Size daha fazla yardım edebilmek için ihtiyacımız olan bilgileri alamadık. Bu bilgileri alana kadar talep edilen yardımı sağlayamayacağız.
Size yardımcı olabilmemiz için istediğimiz bilgileri bir sonraki mesaja ekleyin, sonrasında size memnuniyetle yardımcı olabiliriz.
Steam'i kullandığınız için teşekkürler,
işlenmiş
Böyle b ir yanıt geldi vermezler herhalde
Post automatically merged:
Merhaba,
Steam ile iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz.
Bu hesabı kurtarabilmemiz maksadıyla bu hesabı oluşturmak için kullanılan ilk CD anahtarının sahipliğini doğrulamamız gerekiyor. Size daha fazla yardım edebilmek için ihtiyacımız olan bilgileri alamadık. Bu bilgileri alana kadar talep edilen yardımı sağlayamayacağız.
Size yardımcı olabilmemiz için istediğimiz bilgileri bir sonraki mesaja ekleyin, sonrasında size memnuniyetle yardımcı olabiliriz.
Steam'i kullandığınız için teşekkürler,
işlenmiş
Böyle bir yanıt geldi vermezler herhalde
dostum öyle senin cd key olayı falan yoksa sıkıntı olmazdostum saat kasmayı düşünüyordum bende alakasız ama önerir misin? benimde başıma böyle bir şey gelme ihtimali var mı ?
aga geri vermiyorlar3 doğrulamalı faktör var mı hesapta?
açılmassa çok komik olur bu aradaarkadaşlar ben hesabı yaklaşık 2 yıl önce satın aldım 19 yıllık hesap saat boost yapıyordum ve az önce steam hesabımı kitledi eğer sahibi sensen bu hesabın ilk açılış tarihinde ki cd keyi ver dedi bende elimde olmadığını söyledim ve hesapta kullandığım kredi kartlarımın son 4 hanesini ve kartların sansürlü şekilde fotoğraflarını attım 1 yıl önce aldığım oyunların fatura fotoğraflarını attım sizce açılma durumu nedir açarlar mı ?
vermediler agaaçılmassa çok komik olur bu arada
napcan peki şimdivermediler aga
cd key olayı nedir tam oalrak bilmiyorum da bende yoktur diye düşünüyorum.dostum öyle senin cd key olayı falan yoksa sıkıntı olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?