Steam Hesabıma başkası tarafından erişilmiş olabileceğine dair bildirim geldi ve hesabım kitlendi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kötü olan yerler değildir kardeşim, insanlardır.
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
arkadaşlar ben hesabı yaklaşık 2 yıl önce satın aldım 19 yıllık hesap saat boost yapıyordum ve az önce steam hesabımı kitledi eğer sahibi sensen bu hesabın ilk açılış tarihinde ki cd keyi ver dedi bende elimde olmadığını söyledim ve hesapta kullandığım kredi kartlarımın son 4 hanesini ve kartların sansürlü şekilde fotoğraflarını attım 1 yıl önce aldığım oyunların fatura fotoğraflarını attım sizce açılma durumu nedir açarlar mı ?

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Steam hesapları genellikle cd keyleriyle ilişkilendirilir cd keylerini saklamayan veya kaybeden kullanıcılar da vardır verdiğin diğer bilgilerin hesabının sahipliği konusunda destek olması gerekiyor ama son karar steam ekibine ait iletişime geçtikleri takdirde sana gerekli adımları bildireceklerdir umuyorum ki sorunun bir an önce çözülür

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Buna benzer bir şey başıma gelmişti Telefon ve E posta'da Guard olduğu için pek bi sorun olmadı ama anlattığın üzere eğer kanıtlarıyla birlikte gönderdiysen sana tekrar hesabı verceklerinden eminim.

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Buna benzer bir şey başıma gelmişti Telefon ve E posta'da Guard olduğu için pek bi sorun olmadı ama anlattığın üzere eğer kanıtlarıyla birlikte gönderdiysen sana tekrar hesabı verceklerinden eminim.
Merhaba,

Steam ile iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz.

Bu hesabı kurtarabilmemiz maksadıyla bu hesabı oluşturmak için kullanılan ilk CD anahtarının sahipliğini doğrulamamız gerekiyor. Size daha fazla yardım edebilmek için ihtiyacımız olan bilgileri alamadık. Bu bilgileri alana kadar talep edilen yardımı sağlayamayacağız.

Size yardımcı olabilmemiz için istediğimiz bilgileri bir sonraki mesaja ekleyin, sonrasında size memnuniyetle yardımcı olabiliriz.

Steam'i kullandığınız için teşekkürler,
işlenmiş

Böyle b ir yanıt geldi vermezler herhalde
Post automatically merged:

Steam hesapları genellikle cd keyleriyle ilişkilendirilir cd keylerini saklamayan veya kaybeden kullanıcılar da vardır verdiğin diğer bilgilerin hesabının sahipliği konusunda destek olması gerekiyor ama son karar steam ekibine ait iletişime geçtikleri takdirde sana gerekli adımları bildireceklerdir umuyorum ki sorunun bir an önce çözülür
Merhaba,

Bu hesabı kurtarabilmemiz maksadıyla bu hesabı oluşturmak için kullanılan ilk CD anahtarının sahipliğini doğrulamamız gerekiyor. Size daha fazla yardım edebilmek için ihtiyacımız olan bilgileri alamadık. Bu bilgileri alana kadar talep edilen yardımı sağlayamayacağız.

Size yardımcı olabilmemiz için istediğimiz bilgileri bir sonraki mesaja ekleyin, sonrasında size memnuniyetle yardımcı olabiliriz.

işlenmiş

Böyle bir yanıt geldi vermezler herhalde

hayat buysa ben afk
Ultra Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Merhaba,

işlenmiş

Böyle b ir yanıt geldi vermezler herhalde
Post automatically merged:

Merhaba,

işlenmiş

Böyle bir yanıt geldi vermezler herhalde
dostum saat kasmayı düşünüyordum bende alakasız ama önerir misin? benimde başıma böyle bir şey gelme ihtimali var mı ?

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
ZED
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
ben de aynısı yaşadım steam moduyum diye bana yazdı uzun süre konuştuk dedi ki hesapında spam var eğer şu değerdeki parayı ödemezsen hesapın kapanacak tabi ben de inanmadım ama gercekten modmuş ama gercekten mod tarafından dolandıldım hesapıma spam uyguladı sonra link yolladı açtım yaptım tamam dedi 1 gün sonra düzelir dedi ama tam tersi hesapımı gele geçirdi uğarşmak istemedim normalde ipini pazara vercektim ama valve inanmican için yapmadım dikkatli olmanıza fayda var bu tip olayları yaşama ihtimaliniz yüksek hesapımın seviyesi de 3 leveledi bu arada geçmiş olsun dostum

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
3 doğrulamalı faktör var mı hesapta?

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
7 HİZMET YILI
arkadaşlar ben hesabı yaklaşık 2 yıl önce satın aldım 19 yıllık hesap saat boost yapıyordum ve az önce steam hesabımı kitledi eğer sahibi sensen bu hesabın ilk açılış tarihinde ki cd keyi ver dedi bende elimde olmadığını söyledim ve hesapta kullandığım kredi kartlarımın son 4 hanesini ve kartların sansürlü şekilde fotoğraflarını attım 1 yıl önce aldığım oyunların fatura fotoğraflarını attım sizce açılma durumu nedir açarlar mı ?
açılmassa çok komik olur bu arada

Reaper
Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Hesabınızın potansiyel bir ihlal nedeniyle kilitlendiğini duymak üzücü. Hesap sahipliğini kanıtlamak için gerekli bilgileri sağladığınız için iyi bir iş çıkardınız, bu da hesapta kullanılan kredi kartlarının son 4 rakamını ve son alışverişlerinizin fatura belgelerini içeriyor. Hesabın açılıp açılmayacağı kesin bir şekilde söylemek zor olsa da umarım sunduğunuz kanıtlar, hesabınıza yeniden erişmenize yardımcı olacak kadar yeterli olacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...