Süper Üye
Steam Hesabıma Yanlış Apex Hesabımı Bağladım Ve Değiştirmek İstiyorum Ne Yaptıysam Değiştiremedim Bu Konu Hakkında Bilgisi Olan Arkadaşlar Yardımcı Olursa Çok Sevinirim Bu Durum Çok Canımı Sıkıyor Çünkü
nereye ticket atcağımı bilmiyorum rica etsem dc gelip anlatırmsıınKonuyla ilgili ticket atmayı denedin mi ?
sorry I do not speak EnglishDid you link your origin account to your steam account? If so EA can actually help you. To reach their support just do this:
You can contact live support atBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap.
To speak with a chat adviser:
Click on your product Origin
Then select 'PC
Manage my Account '
Can't log in
Finally, you can choose to begin a chat.
If not origin linked to steam, how else did you link it?
kral işde steam destek ekibine nasıl bağlancağımı bilmiyorumticket olmuyorsa steam destek ekibine yaz hızlı donuyorlar hemen
knka sayfa ingilizce hiç ingilizcem yok tükçeyede çevirmiyo nasıl sayfaysa yaBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapbir şu linke bakıver kardeşim belki yardımcı olur![]()
Kral sayfa ingilizce ve hiç birşey anlamıyorum nasıl atcam ticket yardımcı olurmusun yaTicket at yardımcı olup sorunu çözüyorlar
knkam ticket atamda ingilizce sayfa komple çözemedim hiçTicket at yardımcı olup sorunu çözüyorlar
Ne kadar bi sürede dönüş yaparlar acaba bilgin varmı kral _?1) Öncelikle verdiğim bağlantıya tıkla;Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
2) Buradan parolamı değiştir bölümüne gir
3) E-posta adresini gir ve artık bu e-posta adresine erişim sağlayamıyorum kısmına tıkla
4) Çıkan pencerede gereken tüm bilgileri gir ve destek talebi oluştur
Epostana erişim yoksa yeni steam hesabı oluşturup aynı işlemi yap
knkam ticket atamda ingilizce sayfa komple çözemedim hiç
Post automatically merged:
Ne kadar bi sürede dönüş yaparlar acaba bilgin varmı kral _?
yok knkam hesap kaldı canlı desteklede görüştüm değişim transfer kaldırma olmuyor diyolar ama çözüm arıyolarmış buna bakalım beklicez artık4-5 güne dönüş yapılıyor.
neyse olan olundu gardaşım la yapcak bişi yokO zaman geçmiş olsun gardaşım![]()