Çözüldü Steam hesabımdan bilgim dışında mesaj gönderiliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
steam hesabımda insalara durmadan sahte bir bildirim gidiyor ve bu iki taraf içinde rahatsız edici hesabım çalınmadı her türlü ihtimale karşı ama ben tüm bilgilerimi değiştirdim çerezlerin çalındı dediler onları sıfırladım bir süre bu problem gitti şimdi yeniden başladı çerezleri bir daha sıfırladım ama bu sefer gitmiyor bir süre öncede steam arkadaşlarımın pp leri değişmediği halde bende pp leri değişmiş gözüktü

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    4 KB · Görüntüleme: 59
Çözüm
Malwarebytes ya da Kaspersky ile sistemini tamamen tara, arka planda çalışan bir program steam cookie'ni çalıyor olabilir. Steam Guard ekli değil ise ekle ve şifreni değiştir.
Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
ccleaner kullan çerezleri kullanılmayan kısayolları vs herşeyi tek seferde siliyor ve regedit kayıtlarında hata varsa felan onları da düzeltiyor boyutu küçük işlevi büyük bir program düzenli kullanırsan çerezlerden veri kullanımı yapamazlar

assembly so hard please help me
Donator
Ödüller
14
9 HİZMET YILI
Malwarebytes ya da Kaspersky ile sistemini tamamen tara, arka planda çalışan bir program steam cookie'ni çalıyor olabilir. Steam Guard ekli değil ise ekle ve şifreni değiştir.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...