Steam hesabımın kişisel bilgilerini hızlı bir yol ile değiştirmek (Yardım)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
5 HİZMET YILI
Evet, arkadaşlar. Arkadaşıma vermiştim steam hesabımı, ve artık geri almak istiyorum, herşeyini biliyorum şifresini, vs. Yapmak istediğim E-posta adresini değiştirmek ve Steam Guardı kendi telefonuma almak nasıl yapabilirim en hızlı bir şekilde yardımcı olur musunuz?

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
hesabı oluşturan ilk e posta sendeyse destekten yaz alırsın yoksa arkadaşına söyliceksin e posta değişicem diye

Üye
5 HİZMET YILI
hesabı oluşturan ilk e posta sendeyse destekten yaz alırsın yoksa arkadaşına söyliceksin e posta değişicem diye
E posta'yı biraz daha araştırdım buldum, hocam peki steam guardı nasıl kaldırıcağım? ve Birde kart numarası onda olduğu için, hesabın onu kaldırabiliyormuyum?

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
E posta'yı biraz daha araştırdım buldum, hocam peki steam guardı nasıl kaldırıcağım? ve Birde kart numarası onda olduğu için, hesabın onu kaldırabiliyormuyum?
valla ilk kart numarası onda olduğu için sen değişirsen oda alabilir birbirinizden çalıp çalıp durursunuz

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Steam desteğe ulaşın. Onlar hesap hakkında birkaç soru sorarlar hesabınızı geri alırsınız.

Hesaba erişemediğiniz sürece mobil guardı kaldıramazsınız ve hesabınıza eriştiğinizde kart numarasını da kaldırabilirsiniz. Hesabı geri alacaksanız neden verdiğinizi de anlayamadım.

Üye
5 HİZMET YILI
Steam desteğe ulaşın. Onlar hesap hakkında birkaç soru sorarlar hesabınızı geri alırsınız.

Hesaba erişemediğiniz sürece mobil guardı kaldıramazsınız ve hesabınıza eriştiğiniz de kart numarasını da kaldırabilirsiniz.
Hesabıma erişebiliyorum, hocam giriş yapabiliyorum sadece Steam guardı, kendi telefonuma alıp kredi kartınıda o hesaptan silmek istiyorum yani almaya çalıştığında hesabı sadece kredi kart bilgisini girerek alabilir mi? hesapta kredi kartı sili'li olduğu halde? ve birde E-posta'yi kendime aldığımda o kendi e postasını girince ona herhangi bir hesap kodu gitmeyecek değil mi?

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Hesabıma erişebiliyorum, hocam giriş yapabiliyorum sadece Steam guardı, kendi telefonuma alıp kredi kartınıda o hesaptan silmek istiyorum yani almaya çalıştığında hesabı sadece kredi kart bilgisini girerek alabilir mi? hesapta kredi kartı sili'li olduğu halde? ve birde E-posta'yi kendime aldığımda o kendi e postasını girince ona herhangi bir hesap kodu gitmeyecek değil mi?
yani hesapta harcanan ilk para o karttan çıktıysa girebilir son üç hanesiyle fakat arkadaşın o hesaba para vermiş emek vermiş niye almaya çalışıyosun ki

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
E-postayı kendi üzerinize alırsanız arkadaşınıza kod gitmez. İlk sorunuz hakkında bir fikrim yok.

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Şifremi unuttum de altaki seceneklerde hesabım çalındı çıkıyor ona tıkla ilk maili yaz kesin sana veriyorlar hesabı zaten

Süper Üye
7 HİZMET YILI
Hocam direk hesaba giriş yapıp sağ üstten Hesap detayları tarzı birşey yazıyor olması gerekiyor, oraya girin hemen hızlıca Guard'ı kaldırın. Ardından mail'i değiştirin, sonrasında şifresini değiştirin. Sonrasında kendi hesabınıza bağlayın Guard'ı artık hesap tamamen sizin olur.

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Eposta Sizdeyse İyi Sonra Guard Kaldırmak İçin Kod Geliyor Ama Erişiminiz Yoksa Kaldırabiliyorsunuz Sanırım Eposta Yardımıyla Guard Kaldırın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...