Steam Hesap Saticisindan Aldigim Uyari - Dolandiriliyor muyum?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
2 HİZMET YILI

Turkce ceviri: "Önemli bir şey var. Son zamanlarda Steam, mağazanın ülkesini değiştirmek ve/veya başlangıçta olduğundan farklı bir IP adresinden bir hesaba bir şey satın almak için düzenli olarak topluluk yasakları veriyor. Bu nedenle, her ihtimale karşı topluluk yasağı almamak için satın alma işleminden sonra bir süre (4-8 hafta) bunu yapmamanızı tavsiye ederim. Ayrıca, ülkenizin kodu hesabın kayıtlı olduğu ülkenin kodundan farklı olduğu için telefonunuzu Steam'e bağlamanızı önermiyorum. Çünkü bunu yaparsanız, hesap steam tarafından kilitlenecektir."

Bugun G2G uzerinden bir Steam hesabi satin aldim (prime CS2) ve uzerine saticidan mu mesaji aldim. Sizce bu bilgi dogru mu? Steam boyle bir durumda topluluk bani veriyor mu gercekten, yoksa satici beni dolandirmak icin Steam Guard eklememi onlemek mi istiyor? (P.S.: Saticinin profilinde yuzlerce positif satislari var, ama yine de emin olamadim.)

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Yerel fiyatlandırmaya karşı alınan önlemlerden dolayı sizi uyarmış. Telefonu bağlamamak dediği gibi yapılması gereken. Güvenilir.

Uzman Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
güvenebilirsin bir sorun çıkacağını sanmıyorum

Uzman Üye
2 HİZMET YILI
Yok knka bişey aynı şekil satıcıyla konuşmaya devam et

Kendin ol Zaten herkes alındı
Uzman Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
sorunu pek anlayamadım ama telefon numaranı ekleme !

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
adamın yazdığı her şey mantık çerçevesine uygun istersen vpn kullanabilirsin ama çift doğrulamada sıkıntı çıkacağını sanmam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...