- Moderatör
-
Rica ederim.Beğenirsen sevinirim.Denicem tesekkur ederim
pekıRica ederim.Beğenirsen sevinirim.olursa eğer
Eyvallahbu arada windows 7 de oluyorD
Rica ederimBilgi için teşekkürler
Caus demıstı yaBilmeyewnler icin yararli tyersekkurlerr
Rica ederim kardeşimAllah razı olsun ındı vala teşekkürler
aga ıyı guzel hosta sunucu lıstesı bos ya lobı bom bos bı odaya felan gırebılsemRica ederim kardeşim
Türkçe desteği yok olsa bende yapcam bişey anlamıyorum bendeaga ıyı guzel hosta sunucu lıstesı bos ya lobı bom bos bı odaya felan gırebılsemneden boyle bu arada Türkçe nasıl yaparım oyunu
oyun ıngılızce bısı anlasılsa ıyıdıdeTürkçe desteği yok olsa bende yapcam bişey anlamıyorum bendeLobiler boş benimde dikkatimi çekti sadece görev yapıcaksın Çok kişi yok sanırım
VPN den alakası yoktur.Çünkü sadece siteyi açan o , yükleyen senin kendi internetin.Hilesiz TR serverleri doludur bizzat oynadığım vardır.Ama bu yurt dışı serveri olduğu için böyle çoğu kişi daha gelişmiş bir oyun bulmuştur ya da sıkılmıştıroyun ıngılızce bısı anlasılsa ıyıdıdelobıler bos degıldır ya oynayan arkadasım var ama hılesız trden ındırmıs lobıler gayet normal dedı vpnden ındırdık dıyemı boyle sorun oldu anlamadım bende
yabancıların serverlerınden trye gecılmıyormu steamda :dddVPN den alakası yoktur.Çünkü sadece siteyi açan o , yükleyen senin kendi internetin.Hilesiz TR serverleri doludur bizzat oynadığım vardır.Ama bu yurt dışı serveri olduğu için böyle çoğu kişi daha gelişmiş bir oyun bulmuştur ya da sıkılmıştır
Gelen olmaz be bu saatte kim olcakoda felan nasıl acılıyor bılıyormusun gelen olur belkı barı
yarın olur ıns aga sırf hıle ıcın ındırdımGelen olmaz be bu saatte kim olcak
İnanırmısın bende sırf hile sdfsdfsdfyarın olur ıns aga sırf hıle ıcın ındırdımspeciala donuyorum yarın hayırlısı ıns
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?