Steam hoonds Nasıl İndirilir?(Resimli Anlatım)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Windows 10 : Çalışıyor
Windows 8 : Denenmedi
Windows 7 : Çalışıyor
Konuyu uzatmadan hemen anlatıyorum.

Öncelikle BEĞENİRSENİZ ÇOK SEVİNİRİM:)

1.Aşama
3p4lBM.jpg

Bu IP değiştiriciyi indirin.İsterseniz başka indirin ben bunla deniyorum şuanda.

2.Aşama

o6MNn9.jpg

Aktif ettiken sonra ''Steam hoonds'' arama yerine yazın ilk çıkan sayfaya giriş yapın.

3.Aşama

1GAZnB.jpg

Giriş Yapıldıktan Sonra Programı kapatmayın ve Steam'e giriş Yapmayın.

4.Aşama

pGQN9J.jpg

Yükleme işlemini yaparken Windows da Steam açmanızı isteyecektir.Açın ve İndirin.

5.Aşama

5GOnml.jpg

Yükleniyor.Fakat daha denemedim.Şuan Da yükleniyor.Olursa Düzenleyip Yazarım..

Not:İndirme işlemine başladıysa Windscribe programını devre dışı bırakabilirsiniz.İndirmede etkilemiyor.

Son düzenleme:
Isse Kun
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
Bilmeyewnler icin yararli tyersekkurlerr

• Konuyu başlatan
  • Moderatör
Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
aga ıyı guzel hosta sunucu lıstesı bos ya lobı bom bos bı odaya felan gırebılsem :) neden boyle bu arada Türkçe nasıl yaparım oyunu
Türkçe desteği yok olsa bende yapcam bişey anlamıyorum bende :) Lobiler boş benimde dikkatimi çekti sadece görev yapıcaksın :) Çok kişi yok sanırım

Admin
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Türkçe desteği yok olsa bende yapcam bişey anlamıyorum bende :) Lobiler boş benimde dikkatimi çekti sadece görev yapıcaksın :) Çok kişi yok sanırım
oyun ıngılızce bısı anlasılsa ıyıdıde :D lobıler bos degıldır ya oynayan arkadasım var ama hılesız trden ındırmıs lobıler gayet normal dedı vpnden ındırdık dıyemı boyle sorun oldu anlamadım bende

• Konuyu başlatan
  • Moderatör
Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
oyun ıngılızce bısı anlasılsa ıyıdıde :D lobıler bos degıldır ya oynayan arkadasım var ama hılesız trden ındırmıs lobıler gayet normal dedı vpnden ındırdık dıyemı boyle sorun oldu anlamadım bende
VPN den alakası yoktur.Çünkü sadece siteyi açan o , yükleyen senin kendi internetin.Hilesiz TR serverleri doludur bizzat oynadığım vardır.Ama bu yurt dışı serveri olduğu için böyle çoğu kişi daha gelişmiş bir oyun bulmuştur ya da sıkılmıştır :D

Admin
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
VPN den alakası yoktur.Çünkü sadece siteyi açan o , yükleyen senin kendi internetin.Hilesiz TR serverleri doludur bizzat oynadığım vardır.Ama bu yurt dışı serveri olduğu için böyle çoğu kişi daha gelişmiş bir oyun bulmuştur ya da sıkılmıştır :D
yabancıların serverlerınden trye gecılmıyormu steamda :ddd

oda felan nasıl acılıyor bılıyormusun gelen olur belkı barı :D

Admin
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
:D bu arada odalar aktıf olmus 2 oda aktıf suanda oyun çökuyor sureklı oynatmadı .d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...