Steam İade Yapılır Mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
14 gün içinde bide 120 dkka oynamama şartıyla iade yapılıyor.

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
2 haftayı geçmemiş olmalı alımdan ve oynaman 2 saati steamden tekrar alabilirsin ama origini bilmiyorum yeni hesap açıp kafanı rahat tut bence

Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
para iadesi yapıyorlar mail atman lazım yapmadıkları zaman mahçup etmiyorlar kimseyi

godfather
Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Merhaba. Yardıma ihtiyacım var. Steam'den FIFA 22 Ultimate Edition aldım ikinci hesap olarak kalsın köşede diye. Neyse aldım açtım 4600 fut points vardı harcadım ettim fakat şanssız bir açılım oldu :D sonra ise 2 saati geçmediği için iade talebi oluşturdum. Forumlarda paylaştım insanlar iade olur merak etme dediler. İadem olduktan sonra aynı Steam hesabından tekrar Ultimate yerine standart Edition alsam aynı Origin hesabına mı bağlamlıyım yoksa yeni Origin hesabına mı bağlamalıyım? Yoksa farklı bir Steam hesabından mı almalıyım karar veremedim tecrübesi olan arkadaşlar var mı?
Mail at ilk önce EA ardından STEAM ile görüşmeyi dene bir kaç çeşit bahane ile iadeyi geri alabilirsin fakat -4600 fut points atılabilir

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
eğer 2 saat altında oynayısan her oyun iade ve para iadesi olarak yada cuzdan iadesi yapılır

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Origin sitesinden steame bağladığın hesabına gir hesap seçeneklerinde bağlantılar kısmı var oradan steam bağlantısını kaldır daha sonrasında tekrardan steamden originle eşleşen bir oyuna girdiğinde yine oturum açmanı isteyecek yeni bi origin hesabıyla devam edebilirsin diğer türlü bağlantıyı kaldırmazsan steamden o oyuna her girdiğinde aynı origin hesabına bağlanır. Apex'den biliyorum sürekli yeni hesap açıp açıp oynadığımdan her seferinde bağlantıyı kaldırmak gerekiyor.

Lol Script Kullanıcısı xD
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Mail atman gerekiyor

I don’t care what people think or say about me
Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
2 saat deneme süreci var eğer oyunu 2 saatten az oynadiysan geri iade edersin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...