- Konuyu başlatan
1905
Süper Üye
kanka ben iade ettim kabul olmuyor 2 hafta olsa oyun iade kabul olmazkiKnk 2 hafta bişeydi bende no değiştirmiştim bende de oldu.
kanka ben iade ettim kabul olmuyor 2 hafta olsa oyun iade kabul olmazkiKnk 2 hafta bişeydi bende no değiştirmiştim bende de oldu.
2 hafta geçince işlem alınmazdı ama seninki alınmış ztnkanka ben iade ettim kabul olmuyor 2 hafta olsa oyun iade kabul olmazki
evet bakiye yükledim kanka iade edemiyom ama2 hafta geçince işlem alınmazdı ama seninki alınmış ztn
yapma be usta bizim ara tatil giti15 gün sonra iaden gerçekleşir kanka
geçmiş olsun kanka keşke öncesinde yapsaydın böyle sorun yaşamazdın ama talihsizlik işte oyun neydi bu aradayapma be usta bizim ara tatil giti
Kanka rust aldım Yanlısıkla aldım aslında ark alıcaktım bi anlık dalgınlıkla nasıl oldu bilmiyom rust aldım 210 tl bakiyem vardı 2 tl kaldı öyle anladımgeçmiş olsun kanka keşke öncesinde yapsaydın böyle sorun yaşamazdın ama talihsizlik işte oyun neydi bu arada
kötü olmuş rust un grafiklerini felan bende beğenmemiştim neyse inşallah daha erken alabilirsin iade ni iyi forumlar <3Kanka rust aldım Yanlısıkla aldım aslında ark alıcaktım bi anlık dalgınlıkla nasıl oldu bilmiyom rust aldım 210 tl bakiyem vardı 2 tl kaldı öyle anladım
İletişim adresine yazsan yine aynı sürede cevap vericekler zaten beklemekten başka yapıcağın bişey yok gibibulamıyom steam iletisim adresini
amin kankamkötü olmuş rust un grafiklerini felan bende beğenmemiştim neyse inşallah daha erken alabilirsin iade ni iyi forumlar <3
usta 14 gün diyorlar ya doğrumu ara tatilim gittiİletişim adresine yazsan yine aynı sürede cevap vericekler zaten beklemekten başka yapıcağın bişey yok gibi
doğrudur takas banı gibi bişey zaten beklmen gerekiyo güvenlik amaçlıamin kankam
Post automatically merged:
usta 14 gün diyorlar ya doğrumu ara tatilim gitti
dostum ya 7 gun olur ınsallah 15 gün ise gg yaYanlıs bılmıyorsam e posta yenı degıstıgı ıcın 7 veya 15 gun beklemen lazım