Merhabalar, steam indirimlerinde nasibini alanlar arasında 112 Operator adlı oyunda mevcut. Çıkış tarihi 23 nisan 2020'dir ve 2,081 olumlu incelemesi bulunmaktadır. Amacınız acil destek ihtiyacı olan kişilerin aramalarını cevaplamak ve belirttikleri yerlere gerekli ekipleri yönlendirmektir. Steam fiyatı 40₺'den 14₺'ye düşmüştür. Oyunda toplam 10 dil mevcuttur ve bunların içerisinde türkçe mevcut değildir. İndirimin bitiş tarihi 28 temmuz acele edin ve kaçırmadan alın.
Oyun Adı : 112 Operator Tür : Simülasyon, Gerçekçi, Basit Eğlence Geliştirici : Jutsu Games Yayıncı : Games Operators Çıkış Tarihi : 23 Nisan 2020
Sistem Gereksinimleri :
Minimum :
64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 7 SP1+ İşlemci: 2 Ghz Bellek: 6 GB RAM Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GT 650 DirectX: Sürüm 10 Depolama: 4 GB kullanılabilir alan
Önerilen :
64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 10 İşlemci: 2.6 Ghz, multi-core Bellek: 8 GB RAM Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 1050 DirectX: Sürüm 10 Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı Depolama: 8 GB kullanılabilir alan