- Yasaklandı
Yaşayan efsane
Banlı Üye
Merhabalar, steam indirimlerinde nasibini alanlar arasında Cloudpunk adlı oyunda mevcut. Çıkış tarihi 23 nisan 2020'dir ve 7,341 olumlu incelemesi bulunmaktadır. Cloudpunk hikaye tabanlı bir oyundur, amacınız oyunun size vermiş olduğu görevleri yerine getirmek ve oyun sonuna ulaşmaktır. Steam fiyatı 39₺'den 19,50₺'ye düşmüştür. Oyunda toplam 13 dil mevcuttur ve bunların içerisinde türkçe mevcuttur. İndirimin bitiş tarihi 19 temmuz acele edin ve kaçırmadan alın.
Oyun Adı : Cloudpunk
Tür : Cyberpunk, Bilim Kurgu, Atmosferik
Geliştirici : ION LANDS
Yayıncı : ION LANDS, Maple Whispering Limited
Çıkış Tarihi : 23 Nisan 2020
Sistem Gereksinimleri :
Minimum :
64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
İşletim Sistemi: Windows 7/10 (64 bit)
İşlemci: AMD / Intel CPU (AMD FX-4300 yada Intel i3-4130 or newer)
Bellek: 8 GB RAM
Ekran Kartı: AMD / NVIDIA dedicated graphics card, with at least 2GB of dedicated VRAM and Shader Model 5.1 support (AMD R9 285 and NVIDIA GeForce GTX 760 or newer)
DirectX: Sürüm 11
Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
Depolama: 7 GB kullanılabilir alan
Ses Kartı: Entegre veya özel DirectX 9 uyumlu ses kartı
İlave Notlar: Kontrolcü veya klavye + fare. Bu oyun GeForce Now'ı tamamen destekliyor. Bilgisayarınız minimum gereksinimleri karşılamıyorsa Steam kitaplığınızı bağlayabilir ve orada oynayabilirsiniz. Düşük kaliteli PC'lerde, Mac'te veya Android cihazlarda bile gerçekten iyi çalışıyor.
Önerilen :
64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
İşletim Sistemi: Windows 10 (64 bit)
İşlemci: AMD / Intel CPU (AMD Ryzen 3 1300x yada Intel i7-930 or newer)
Bellek: 16 GB RAM
Ekran Kartı: AMD / NVIDIA dedicated graphics card, with 6GB of dedicated VRAM and Shader Model 6.0/6.1 support (i.e. AMD RX 580 8GB and NVIDIA GeForce GTX 1060 or newer)
DirectX: Sürüm 11
Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
Depolama: 7 GB kullanılabilir alan
Ses Kartı: Entegre veya özel DirectX 9 uyumlu ses kartı
İlave Notlar: SSD sürücü, Kontrolcü veya klavye + fare