steam ininal ile para yükleme [Yardım]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
7 HİZMET YILI
evet dostlar ben steama daha önce hiç para yüklemedim ve bu konuda cahilim :rem: ve ben steame ininal ile nasıl para yükleyebilirm? internette fazla araştırmadım ama direkt perdigital falan çıkıyo ama ben direkt steamdan almak istiyorum onu ininal ile para yüklerken hangi seçenekleri seçeceğim yardımcı olursanız sevinirim

-bu arada gereksiz uzun konu yapmışım kb

1337
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Dostum bu linkden para yükleyebilirsin steam hesabına fakat hangi seçenekler varsa o şekilde yükleyebilirsin. İninal varmı bakmadım ;

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Dostum bu linkden para yükleyebilirsin steam hesabına fakat hangi seçenekler varsa o şekilde yükleyebilirsin. İninal varmı bakmadım ;

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
orda yükleyeceğim zaten ama kart seçme yerinde 2 tane visa kart var ama hangisini seçeceğimi bilmiyorum

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
1337
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
tmm deneyeceğim :mum:
Post automatically merged:

mesela ben perdigitalden steam cüzdan kodu alırsam (30 tl) steamda sınırlar kaldırılırmı? yoksa kaldırılmazmı ve seviye atlarmıyım
30 tl alırsan ve bir harcama yaparsan sınır kaldırılır.

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
ya steamın kendisinden alırsam? bana önceki postlarımda birtane moderator harcama yapmana gerek yok yükleyince zaten kalkıyor demişti sadece pazara 1-2 haftaya ulaşırsın demişti

1337
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
ya steamın kendisinden alırsam? bana önceki postlarımda birtane moderator harcama yapmana gerek yok yükleyince zaten kalkıyor demişti sadece pazara 1-2 haftaya ulaşırsın demişti
o şekildede olabiliyor fakat 1-2 hafta beklemek istemiyorsan harcama yaparsın bir oyuna sonra iadesini istersin verirler

Ultra Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
visa direkt olarak steam aracılığıyla yapılıyor ama sıkıntılı visa boacompra ise aracı bir site bularak yapıyor kısacası visa boacompra

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...